Love Island: Νέοι έρωτες, αλλά και εκθαμβωτικά κορμιά που δεν γίνεται να μην τραβήξουν την προσοχή. Όπως καταλαβαίνεται μπήκε δυνατά το Love Island...

Ο ΣΚΑΙ  με κέφια την νέα τηλεοπτική σεζόν έφερε το ριάλιτι “Love Island, το fun ριάλιτι γνωριμιών, που έχει κάνει “θραύση” σε 23 χώρες παγκοσμίως.

To Love Island είναι το ριάλιτι αγάπης που έριξε στο παιχνίδι ο ΣΚΑΙ προκειμένου να ανεβάσει στα ύψη την τηλεθέαση. Τρίτη με Σάββατο στις 23.15 Το πιο fun ριάλιτι γνωριμιών, με παρουσιάστρια, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Η Ιωάννα τραβάει τα βλέμματα των αγοριών στο Love Island. Το παιχνίδι που κάνει η Ιωάννα με τα αγόρια του Love Island συνεχίζεται και σήμερα. Στην κουβέντα που είχαν η Αναστασία με τον Γιώργο Κ. Εκείνος όμως ενώ της μιλούσε είχε τα μάτια του στο σώμα της Ιωάννας, με αποτέλεσμα να ενοχληθεί η Αναστασία.

Όπως είπε η ίδια στην κάμερα του ριάλιτι, την ενοχλεί όταν μιλά με κάποιον ακόμη κι αν δεν ενδιαφέρεται ερωτικά γι’αυτόν, να μην της δίνει την προσοχή του.

«Γενικότερα το έχω αυτό γιατί μιλάμε σοβαρά, έχουμε ανοίξει συζήτηση και μου κοιτάς απέναντι το κ…ι της Ιωάννας; Εντάξει, ωραίο είναι, το είπαμε. Ωραίο κορμί. Αλλά σου μιλώ αγόρι μου, τι κοιτάς απέναντι;»

Μετά από τη διαμαρτυρία της Αναστασίας που της είπε χαρακτηριστικά: «Κορίτσι μου ρίξε κάτι πάνω σου». Τότε η Ιωάννα άλλαξε στάση στην ηλιοθεραπεία και τα πνεύματα ηρέμησαν. Οπότε και συνέχισαν την κουβέντα τους.

Δείτε όσα έγιναν στο Love Island…





Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Love Island

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ