Οι πληροφορίες την  θέλουν να έχει δώσει το τελικό OK και να ετοιμάζει βαλίτσες για Τενερίφη, εκεί όπου γίνονται τα γυρίσματα του love island.

Ο ΣΚΑΙ  με κέφια την νέα τηλεοπτική σεζόν έφερε το ριάλιτι “Love Island, το fun ριάλιτι γνωριμιών, που έχει κάνει “θραύση” σε 23 χώρες παγκοσμίως.

To Love Island είναι το ριάλιτι αγάπης που ‘εριξε στο παιχνίδι ο ΣΚΑΙ προκειμένου να ανεβάσει στα ύψη την τηλεθέαση.

 Τρίτη με Σάββατο στις 23.15 Το πιο fun ριάλιτι γνωριμιών, με παρουσιάστρια, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Είδαμε τα πρώτα επεισόδια και η αλήθεια είναι ότι θα ήθελε ένα μπουστάρισμα και με γωνστούς στα τηλεθεατόπουλα παίχτες, για να γίνει το σχετικό τζέρτζελο.

 Μια καινούργια και εντυπωσιακή γυναίκα ετοιμάζεται να μπει στη βίλα, αλλάζοντας εντελώς τις ισορροπίες!

Νέα πρόσωπα μπαίνουν στο παιχνίδι, κάτι που θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, με τα δεδομένα να ανατρέπονται συνεχώς

Ανάμεσα στις προσθήκες, και γνωστά στο τηλεοπτικό κοινό πρόσωπα, τα οποία έχουν προκαλέσει ήδη αντιδράσεις στο άκουσμα τους.

Ο λόγος για την παίκτρια Έλενα Παπαμεθοδίου, η οποία είχε κάνει αίσθηση στο παιχνίδι the bachelor 2, όταν διεκδικούσε την καρδιά του Αλέξη Παππά,

Μετά την αποχώρηση της από το παιχνίδι, η Έλενα αποφάσισε να αλλάξει πολλά πράγματα στην εξωτερική της εμφάνιση.Η αρχή έγινε με τα πολλά χαμένα κιλά που την έκανα πραγματικά αγνώριστη, δεν έμεινε όμως εκεί, καθώς συνέχισε με μία πλαστική στη μύτη κάτι το οποίο αποκάλυψε χωρίς να ντραπεί.

Μάλιστα δείχνει να μην έχει κανένα κόμπλεξ καθώς το ανέφερε μόνη της σε πρόσφατη συνέντευξή.

Πριν λίγους μήνες τόνισε μάλιστα πως δεν έχει πρόβλημα αναλάβει λάβει μέρος στο παιχνίδι love island, ενώ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να την δούμε ακόμη και στο τρίτο bachelor το οποίο ετοιμάζεται.

Οι πληροφορίες την  θέλουν να έχει δώσει το τελικό OK και να ετοιμάζει βαλίτσες για Τενερίφη, εκεί όπου γίνονται τα γυρίσματα του love island.




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Love Island

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ