Στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ1 έχει… πλήρη απασχόληση διότι βρίσκεται στον πυρήνα της ιστορίας.

Η ΕΡΤ το έχει με την μυθοπλασία και τις σειρές, και μια από τις αρκετές νέες σειρές της νέας σεζόν είναι και το “Κάνε ότι κοιμάσαι“.

Ψυχολογικό-κοινωνικό θρίλερ που «ακουμπά» στην επικαιρότητα είναι η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» του διακεκριμένου συγγραφέα Γιάννη Σκαραγκά με τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τους Αλέξανδρο Πανταζούδη και Αλέκο Κυράνη να σκηνοθετούν.

Με εξαίρεση το «Στην Υγεία μας» οι τηλεοπτικές εμφανίσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου σε σειρές μυθοπολασίας ήταν μετρημένες και χρονικά οριοθετημένες.

Διατηρεί τον ρόλο του αστυνομικού διευθυντή στους κύκλους επεισοδίων «Έτερος εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια, της Cosomote TV, όμως οι εμφανίσεις του είναι σε στιγμές -μετρημένες- και όταν το καλεί η πλοκή. Πρώτο ρόλο είχε σε δύο επεισόδια της σειράς «Η γενιά των 592 ευρώ» του Mega στις παρυφές της οικονομικής κρίσης, σε σενάριο Λάμπρου Φισφή και σκηνοθεσία Γιάννη Λαπατά και Αντώνη Αγγελόπουλου.

Στο «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ1 έχει… πλήρη απασχόληση διότι βρίσκεται στον πυρήνα της ιστορίας.

Η ομάδα των ηθοποιών που πρωταγωνιστούν έχει μπει στο στάδιο της παραγωγής γυρισμάτων και η ΕΡΤ το πρώτο τίζερ με σκοπό να προϊδεάσει για το τί θα επακολουθήσει και θα περιμένουν οι τηλεθεατές από το φθινόπωρο.

Παρέα με τον Σπύρο Παπαδόπουλο θα είναι οι Εμιλυ Κολιανδρή, Μαρίνα Ασλάνογλου, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Δημήτρης Καπετανάκος, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Βασίλης Ευταξόπουλος, Τάσος Γιαννόπουλος, Μαρία Κατσανδρή, Γιάννης Σίντος, Γεωργία Μεσαρίτη κ.ά..

Την μουσική της σειράς «Κάνε ότι κοιμάσαι» υπογράφει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάνει έναν εκπαιδευτικό σε ένα λύκειο με έντονο το στοιχείο της υποβάθμισης και της παραβατικότητας. Στα μάτια των μαθητών είναι ο δάσκαλος που όλοι θα ήθελαν να έχουν. Γνωρίζει τη μητέρα ενός μαθητή του, με προβλήματα συμπεριφοράς, και σε μια στιγμή κρίσης στο γάμο του περνά μια νύχτα μαζί της.

Βιώνει τη φρίκη 24ωρα αργότερα όταν η γυναίκα του δολοφονείται στη διάρκεια ένοπλης ληστείας μέσα στο σπίτι τους και η κόρη του καταλήγει στην εντατική σε κρίσιμη κατάσταση.

Υπο το σοκ της οικογενειακής τραγωδίας και μιας καθημερινότητας σε ένα «δύσκολο» σχολείο ο καθηγητής προσπαθεί να καταλάβει τί έχει συμβεί και να εντοπίσει τους εγκληματίες. Διαπιστώνει κατάπληκτος ότι έχει καταπιαστεί με ένα κουβάρι μυστικών που καταλήγουν σε μια συνωμοσία σε βάρος του.

Στη «μάχη» αυτή έχει την στήριξη από μια αξιωματικό της αστυνομίας με αντισυμβατικά χαρακτηριστικά, τον προϊστάμενο της, αλλά και μια τάξη μαθητών που βλέπει στο πρόσωπο του δάσκαλου τους έναν εμπνευσμένο καθοδηγητή.

Η έρευνα φέρνει σε σύγκρουση τον καθηγητή με έναν σεσημασμένο τοκογλύφο– τον κάνει ο Τάσος Γιαννόπουλος- τον κόσμο της νύχτας και με μια… σοφιστικέ συμμορία η οποία «σκανάρει» προσεκτικά τα θύματα της μέχρι να τα εξοντώσει. (Από Το Ποντίκι Web)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κάνε ότι Κοιμάσαι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ