Άννα Μαρία και η μαμά της VS Χάρη Βαρθακούρη – Ο γνωστός παρουσιαστής του J2US Νίκος Κοκλώνης συνεχίζει στον ALPHA την φετινή χρονιά να προσφέρει ευχάριστες στιγμές με το αγαπημένο του σόου. Όλοι οι διαγωνιζόμενοι σε θέση μάχης κάθε φορά στην πίστα του σόου, και φυσικά έχουν πριν εξαντλητικές προπονήσεις. Ένα από τα ζευγάρια που έχει ανοδική πορεία και […]

Άννα Μαρία και η μαμά της VS Χάρη Βαρθακούρη – Ο γνωστός παρουσιαστής του J2US Νίκος Κοκλώνης συνεχίζει στον ALPHA την φετινή χρονιά να προσφέρει ευχάριστες στιγμές με το αγαπημένο του σόου.

Όλοι οι διαγωνιζόμενοι σε θέση μάχης κάθε φορά στην πίστα του σόου, και φυσικά έχουν πριν εξαντλητικές προπονήσεις.

Ένα από τα ζευγάρια που έχει ανοδική πορεία και έχει αρχίσει να ξεχωρίζει είναι η γνωστή μας από το Big Brother Άννα Μαρία Ψυχαράκη και ο Χάρης Βαρθακούρης.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου το ντουέτο τα είχε πάει σχετικά καλά, απλά ο Χάρης Βαρθακούρης έκανε σε κάποιο σημείο του τραγουδιού, επίδειξη των ικανοτήτων του. Κάτι που κανονικά δεν θα πρέπει να συμβαίνει, αφού υποτίθεται για τους μη τραγουδιστές είναι το σόου και ο διαγωνισμός.

Το τραγούδι του Σαββάτου.

Η κορώνα του Χ. Βαρθακούρη

Οι δικαστές του twitter δεν το άφησαν να περάσει έτσι και τα έχωσαν στον τραγουδιστή, αλλά πήρε και ενεργή θέση και η μητέρα της Άννας Μαρίας, συμφωνώντας με τα επικριτικά σχόλια εναντίον του Βαρθακούρη.

Τα είδε όλα αυτά ο τραγουδιστής και έδωσε την δική του πολύ καυστική απάντηση.

Λέτε να δούμε το τέλος της παρουσίας του ζευγαριού στο σόου:

Χαμός στο twitter με τη δυσαρέσκεια της Άννας Μαρίας Ψυχαράκη και της μάνας της!

Χ. Βαρθακούρης: Δεν καλύπτω και δεν “καπελώνω” κάποιον!

Ακόμα μια απάντηση του τραγουδιστή στην εκπομπή της Super katerina

Τι απαντά στα όσα ακούστηκαν περί καπελώματος της Άννα Μαρίας Ψυχαράκη κατά τη διάρκεια του ντουέτου τους στο live του «J2US».

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ