Η σέξι, και καυτή Ιωάννα Τούνη που ναι είναι από τις πιο δυνατές παρουσίες, έδωσε ρεσιτάλ  και στο J2US με τον Νικηφόρο, και ήταν από τα καλύτερα ζευγάρια στο λαμπερό σόου, του Νίκου Κοκλώνη. Έκλεψε τις εντυπώσεις, για να λέμε την αλήθεια, όχι όμως μόνο για την εντυπωσιακή της παρουσία, που είναι γνωστό, αλλά και […]

Η σέξι, και καυτή Ιωάννα Τούνη που ναι είναι από τις πιο δυνατές παρουσίες, έδωσε ρεσιτάλ  και στο J2US με τον Νικηφόρο, και ήταν από τα καλύτερα ζευγάρια στο λαμπερό σόου, του Νίκου Κοκλώνη.

Έκλεψε τις εντυπώσεις, για να λέμε την αλήθεια, όχι όμως μόνο για την εντυπωσιακή της παρουσία, που είναι γνωστό, αλλά και για την ερμηνεία της. Δεν το περιμέναμε και άφησε έκπληκτη και την επιτροπή. Για μη τραγουδίστρια τ απήγε πολύ καλά και την βλέπουμε να παίζει δυνατά στην πορεία του σόου.

Τέλος η Ιωάννα Τούνη από το J2US

Χθες όπως είδαμε στο τέλος του επεισοδίου, ο Νικός Κοκλώνης ανακοίνωσε ότι η Ιωάννα Τούνη θα απουσιάσει για ένα διάστημα από το σ΄΄ου, για να διευθετήσει ένα σοβαρό οικογενειακό της πρόβλημα.

Αλλά τελικά όπως μαθαίνουμε η Ιωάννα Τούνη δεν πρόκειται να επιστρέψει στο σόου. Τουλάχιστον σύμφωνα με όσα δήλωσε η ίδια.

«Έχουν συμβεί κάποια πράγματα στη Θεσσαλονίκη, κάποια οικογενειακά θέματα υγείας. Πρέπει να ανέβω στη Θεσσαλονίκη και να περνάω εκεί λίγο παραπάνω χρόνο αυτό το διάστημα για να στηρίξω έναν δικό μου άνθρωπο», είπε αρχικά η Ιωάννα Τούνη.

«Οπότε, έπρεπε να φύγω σε αυτή τη φάση, αλλά όσο ήμουν εδώ το απόλαυσα στο έπακρο, πέρασα τέλεια. Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσει ο Δημήτρης, ήτα αναπάντεχο για μένα. Όχι, δεν είμαι έγκυος».

Μάλιστα από σύμπτωση όπως είδαμε αποχώρησε χθες βάση της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και ο αγαπημένος της; Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το σίγουρο είναι ότι δεν νομίζουμε να υπάρχει πρόβλημα με την παραγωγή, αφού είναι γνωστές οι πολύ φιλικές σχέσεις που έχει η Τούνη με τον Κοκλώνη. Τι πρόβλημα έχει η Ιωάννα σίγουρα θα γίνει γνωστό τις επόμενες ημέρες.

Τώρα όσον αφορά την αντικαταστάτρια της, λέγεται ότι οι υποψήφιες είναι τρεις αι ανάμεσα τους, μια πολύ γνωστή παρουσιάστρια.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ