Ο μεγάλος τελικός του J2US ολοκληρώθηκε με πολύ σούσουρο για τα τελικά αποτελέσματα. Λάδι στην φωτιά έριξε η Ελένη Δήμου. Πιο συγκεκριμένα: Τα ζευγάρια του τελικού ήταν: Χάρης Βαρθακούρης – Άννα Μαρία Ψυχαράκη Ελένη Δήμου – Μαρίνος Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας η Άννα Μαρία βρέθηκε στην κορυφή με 34.5 έναντι 34 της Παναγιώταρου. Μεγάλη άτυχη […]

Ο μεγάλος τελικός του J2US ολοκληρώθηκε με πολύ σούσουρο για τα τελικά αποτελέσματα. Λάδι στην φωτιά έριξε η Ελένη Δήμου.

Πιο συγκεκριμένα:

Τα ζευγάρια του τελικού ήταν: Χάρης Βαρθακούρης – Άννα Μαρία Ψυχαράκη Ελένη Δήμου – Μαρίνος

Κατά την διάρκεια της ψηφοφορίας η Άννα Μαρία βρέθηκε στην κορυφή με 34.5 έναντι 34 της Παναγιώταρου.

Μεγάλη άτυχη της βραδιάς η Άννα Μαρία που από τις πολλες πρόβες των προηγούμενων ημερών είχε κλείσει η φωνή της και κυριολεκτικά έβγαινε με δυσκολία.

Το αναγνώρισαν μεν στην επιτροπή, αλλά…

Τελικά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δια στόματος Νίκου Αλιάγα ήταν:

Α. Παναγιώταρου & Κ. Λιόλιου

Ένα αποτέλεσμα που έκανε την Ελένη Δήμου να αντίδρασή ανεβάζοντας του τουίτ που βλέπετέ παρακάτω. Μετά από λίγη ώρα το κατέβασε, αλλά το κακό είχε γίνει.

«Την επόμενη φορά φωναξτε με σε κάτι, που δεν είναι στημένο», έγραψε σε ανάρτησή της η Ελένη Δήμου, μετά από το τέλος του «J2US», η οποία και “κατέβηκε” λίγο αργότερα. 

Είχαμε δικαιολογημένα πολλες αντιδράσεις από πολύ κόσμο, αφού το σχόλιο της Κας Δήμου έριξε λάδι στην φωτιά.

Απλά εμείς έχουμε να πούμε οτι ο διαγωνισμός δεν ήταν για τους τραγουδιστές. Ειδικά δε για την Ελένη Δήμου που δεν χρειάζεται συστάσεις στο Ελληνικό κοινό με την τεράστια καριέρα που έχει. Ίσως αυτή η κίνηση να μην ήταν η καλύτερη για το επίπεδο και το παρελθόν της τραγουδίστριας.

Τι είπε η Ελένη Δήμου:

Μας έκανε εντύπωση ότι ουσιαστικά μπορεί να κατέβασε το twitt αλλά έμεινε σταθερή στην πρώτη δήλωση της. Κάθε χρόνο γίνεται το ίδιο. Πες μας και αλλά..

τον τρόπο που κοιτούσε συνέχεια τον Κόνσολο.

Αλ. Παναγιώταρου: Βλέπαμε άσχημη αντίδραση μετά τα αποτελέσματα!

Οι νικήτριες του «J2US», Κατερίνα Λιόλιου και Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μιλούν στη «Super Katerina» για τον τελικό του σόου, ενώ σχολιάζουν και την αντίδραση της Ελένης Δήμου αμέσως μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Τι δήλωσε και η τρίτη φιναλίστ ΄’Αννα Μαρία Ψυχαράκη

Γρ. Μελάς για «J2US»: Αλεξάνδρα & Κατερίνα κέρδισαν ξεκάθαρα στο κοινό!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Media

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ