Είδαμε στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου στο J2US , ότι η Ιωάννα Τούνη θα απουσιάσει για ένα διάστημα από το σόου.  Για να διευθετήσει ένα σοβαρό οικογενειακό της πρόβλημα. Τελικά όπως μάθαμε δεν θα επιστρέψει. ίσως στον τελικό, αλλά και αυτό παίζεται. Έκλεψε τις εντυπώσεις, για να λέμε την αλήθεια, όχι όμως μόνο για την […]

Είδαμε στο τέλος του τελευταίου επεισοδίου στο J2US , ότι η Ιωάννα Τούνη θα απουσιάσει για ένα διάστημα από το σόου.  Για να διευθετήσει ένα σοβαρό οικογενειακό της πρόβλημα.

Τελικά όπως μάθαμε δεν θα επιστρέψει. ίσως στον τελικό, αλλά και αυτό παίζεται.

Έκλεψε τις εντυπώσεις, για να λέμε την αλήθεια, όχι όμως μόνο για την εντυπωσιακή της παρουσία, που είναι γνωστό, αλλά και για την ερμηνεία της. Δεν το περιμέναμε και άφησε έκπληκτη και την επιτροπή. Για μη τραγουδίστρια τα πήγε πολύ καλά.

«Είναι περίεργο να κάνω πάρτι κάθε Σάββατο και να με χρειάζονται οι άνθρωποί μου», δηλώνει η Ιωάννα Τούνη μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από το «J2US» .

Μάλιστα από σύμπτωση όπως είδαμε αποχώρησε χθες βάση της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού και ο αγαπημένος της; Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Ο Νικηφόρος παραμένει στο σόου, και περιμένει την νέα του παρτενέρ.

Τώρα όσον αφορά την αντικαταστάτρια της, λέγεται ότι οι υποψήφιες είναι δύο.

Ο λόγος για την Δήμητρα Κατσαφάδου, και την Λάουρα Νάργες.

Η πρώτη μάλιστα όπως θυμόμαστε είχε εμφανιστεί ως guest στο πρώτο επεισόδιο του “Just the 2 of us» και έχει καλές σχέσεις με τον Νίκο Κοκλώνη.

Η δεύτερη υποψήφια από την άλλη πλευρά είναι πολύ καλή φίλη του Νικηφόρου.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για J2US

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ