Μια ξαφνική αδιαθεσία της Κερασίας, προκαλεί ανησυχία στον Γράντο, ο οποίος απευθύνεται στην Υπατία, ζητώντας τη βοήθειά της.

Η Παραλία: Όλα τα επεισόδια της εβδομάδας

Στην πιο ξέγνοιαστη παραλία του κόσμου, τα φημισμένα Μάταλα, κάτω από τον μοναδικό ήλιο της Κρήτης, αναβιώνει στη νέα σειρά τηςβδημόσιας τηλεόρασης η ιστορία των χίπηδων, αλλά κι ένας παράφορος έρωτας με ένα πρωταγωνιστικό ζευγάρι που σίγουρα θα αγαπηθεί πολύ.

Η Παραλία: Όλα τα επεισόδια της εβδομάδας

Η παραλία Επεισόδια 25-26-27-28

Επεισόδιο 25

Καθώς πλησιάζουν οι γιορτές, στα Μάταλα, στο Mermaid Cafe, ετοιμάζουν ένα μεγάλο πάρτι. Ο Διονύσης, βρίσκει δυσκολία να επιστρέψει στην καθημερινότητά του και να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που προκύπτουν στις υποθέσεις του. Στο μεταξύ, οι ιατρικές επισκέψεις της Υπατίας παρέα με τον Χάρι, στα γειτονικά χωριά, έχουν μια θετική επίδραση στη διάθεσή της νεαρής, καθώς αυτές οι επισκέψεις της δίνουν σκοπό, λόγο και δύναμη.

Τέλος, μια ξαφνική αδιαθεσία της Κερασίας, προκαλεί ανησυχία στον Γράντο, ο οποίος απευθύνεται στην Υπατία, ζητώντας τη βοήθειά της.

Επεισόδιο 26

ΤΟ τιμόνι της επιχείρησης Αρχοντάκη έχει περάσει στα χέρια του νεότερου μέλους της οικογένειας, του Παύλου, ο οποίος αναλαμβάνει το καθήκον να ολοκληρώσει όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις. Ο Γράντος και η Κερασία λαμβάνουν ευχάριστα νέα λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Ωστόσο, ο Γράντος, επιδιώκοντας να φύγει από τις σκοτεινές επαγγελματικές δραστηριότητες που εκτελεί για λογαριασμό του Διονύση, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί έντονα μαζί του. Παράλληλα, η Νικολίνα αναλαμβάνει να προστατεύσει την οικογένειά της και ενθαρρύνει τον Διονύση να μην παραμελεί τα καθήκοντά του ως επικεφαλής της οικογένειας.

Επεισόδιο 27

Κάθε Κυριακή, η εκκλησία του χωριού γεμίζει από τους κατοίκους για να παρακολουθήσουν τον λόγο του παπα-Νικόλα. Τη συγκεκριμένη Κυριακή, ο πατέρας της Κερασίας νιώθει απέραντη ευγνωμοσύνη του για τις ευχάριστες ειδήσεις που αφορούν την οικογένειά του. βΤα μάτια της Υπατίας, αντίθετα, γεμίζουν ανησυχία, καθώς τον τελευταίο καιρό ανησυχεί για την κατάσταση του αγαπημένου της θείου, του Δημητρού, ο οποίος είναι επηρεασμένος από τα τραγικά γεγονότα που σαρώνουν το χωριό και κλείνεται στον εαυτό του.

Επεισόδιο 28

Καθώς προσπαθεί να βοηθήσει τον Δημητρό, η Υπατία βρίσκει έναν σημαντικό αντίπαλο στο πρόσωπο της ίδιας της γιαγιάς της, της Νικολίνας. Παράλληλα, στην περιοχή, ένας νέος υπάλληλος αναλαμβάνει καθήκοντα στην Πολεοδομία και Λοΐζος με τον Παύλο προσπαθούν να καλωσορίσουν και να δημιουργήσουν μια θετική σχέση μαζί του. Εν τω μεταξύ, η Υπατία εκδηλώνει τη συμπαράστασή της προς την Κερασία, συνοδεύοντας την στον γιατρό του Ηρακλείου. Παραμένει δίπλα της ως αξιόπιστος στήριγμα και περιμένει αγωνιωδώς ενημέρωση από την εξέτασή της.

Η Παραλία: Όλα τα επεισόδια της εβδομάδας

H ΕΡΤ συνεχίζει την πορεία που χάραξε στη μυθοπλασία μεταφέροντας στη μικρή οθόνη σειρές βασισμένες σε αξιόλογα βιβλία. Ενα από αυτά είναι και το μυθιστόρημα της Πηνελόπης Κουρτζή με τίτλο «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι». Που κατάφερε να κάνει αίσθηση με την κυκλοφορία του. Και να προσελκύσει αμέσως το ενδιαφέρον εταιρειών παραγωγής για τη μεταφορά του στη μικρή οθόνη.

Πρόκειται για μια συγκινητική ιστορία που θα μας ταξιδέψει πίσω στον χρόνο. Η υπόθεση εκτυλίσσεται στην Κρήτη. Με μοναδικό σκηνικό την πιο ξέγνοιαστη παραλία του κόσμου, τα φημισμένα Μάταλα. Υπό τους διάσημους ήχους των τραγουδιών της Τζόνι Μίτσελ και του Μπομπ Ντίλαν, που πέρασαν από εκεί, αναβιώνει η ιστορία των χίπηδων κάτω από τον μοναδικό ήλιο της Κρήτης που τους υποδέχτηκε.

Κεντρική ηρωίδα είναι ένα κορίτσι, που πίστευε πως η μεγαλύτερη ελευθερία της καρδιάς είναι να μπορεί να ανήκει, και ένα αγόρι, που δεν μπορούσε να ερωτευτεί. Η σειρά θα έχει τον τίτλο «Η παραλία» και αποτελεί μια ιδέα της Πηνελόπης Κουρτζή και της Αυγής Βάγια.

Η εταιρεία παραγωγής που έχει αναλάβει την υλοποίηση είναι n Foss Productions. Οσο για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι αποτελείται από δύο ιδιαίτερα αγαπημένους ηθοποιούς, τη Δανάη Μιχαλάκη που εδώ και το χρόνια πρωταγωνιστούσε στις «Αγριες μέλισσες, του ΑΝΤ1, και τον Κώστα Νικούλι ο οποίος με τη συμμετοχή του στον «Σασμό» του ALPHA άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Μάλιστα, ρόλο στη σειρά θα έχει και ο πατέρας της Δανάης, Γιώργος Μιχαλάκης, ενώ το καστ συμπληρώνουν ο Δημήτρης Μoθωναίος και ο Μάκης Παπαδημητρίου. Το βιβλίο έχει γίνει και ταινία μικρού μήκους, με το ίδιο τίτλο, «Η παραλία» σε σκηνοθεσία Ειρήνης Λουκάτου με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κουκουράκη, ο οποίος είναι ο τελευταίος που συμφώνησε να συμμετέχει και στο πρωταγωνιστικό τιμ της σειράς.

Η υπόθεση

Ηταν ένα κορίτσι, ήταν και ένα αγόρι, ήταν καλοκαίρι, λουλούδια στα μαλλιά… αλλά και ένα έγκλημα στην πιο ξέγνοιαστη παραλία τουκόσμου, στα Μάταλα της Κρήτης.

26 Μαρτίου του 1969. Η Υπατία (Πάτυ), η κεντρική ηρωίδα της ιστορίας, φτάνει στο αεροδρόμιο του Ελληνικού έκτακτα από το Λονδίνο όπου σπουδάζει γιατρός. Γνωρίζει εκεί τον Χάρι, ένα νεαρό χίπι και γοητεύεται. Εκείνος την καλεί να επισκεφθεί τα Μάταλα όπου ζει μαζί με άλλους χίπις. Η κοπέλα πάει, χωρίς να έχει ιδέα τι θα συναντήσει εκεί.

Φτάνοντας καταλαβαίνει πως δεν είναι απλά μια παραλία και πως δεν είναι απλά ένα καλοκαίρι.

Είναι ένα περίεργο και όμορφο κοινόβιο των παιδιών των λουλουδιών, ανέγγιχτο από τη δικτατορία και τον έξω κόσμο, που συνυπάρχει άλλοτε καλά και άλλοτε με δυσκολία με την τοπική συντηρητική κοινωνία.

Η κοινωνία πάλι της παραλίας, διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχει γνωρίσει η Υπατία, την αφομοιώνει και με τις ιστορίες της την κλειδώνει εκεί, να περιμένει το καλοκαίρι της αγάπης μαζί με όλους τους άλλους. Ομως αυτό δεν έρχεται ποτέ. Ενα στυγερό έγκλημα παγώνει τους πάντες και το νεαρό κορίτσι βρίσκεται στο μάτι του κυκλώνα καθώς η δολοφονία αυτή συνδέεται άρρηκτα με το παρελθόν και τα μυστικά της.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Η Παραλία

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαμός με το πέναλτι στην Παρί: Το απίστευτο αγγλικό πρωτοσέλιδο για τους κλέφτες Γάλλους (pic)
Champions League

Χαμός με το πέναλτι στην Παρί: Το απίστευτο αγγλικό πρωτοσέλιδο για τους κλέφτες Γάλλους (pic)

Μεγάλη στιγμή για Σιμεόνε: Συμπληρώνει 100 ματς στο Champions League
Uncategorized

Μεγάλη στιγμή για Σιμεόνε: Συμπληρώνει 100 ματς στο Champions League

Πετρούσεφ: «Είναι τιμή μου να είμαι μέλος αυτού του συλλόγου! »
Ελλάδα

Πετρούσεφ: «Είναι τιμή μου να είμαι μέλος αυτού του συλλόγου! »

Ήρθε ο Πετρούσεφ!
Ελλάδα

Ήρθε ο Πετρούσεφ!

Ολυμπιακός: Δοκίμασε τριάδα στην άμυνα με στόπερ τον Ιμπόρα ο Μαρτίνεθ
Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Δοκίμασε τριάδα στην άμυνα με στόπερ τον Ιμπόρα ο Μαρτίνεθ