H Μάγισσα: Τι ανακαλύπτει ο Κανέλλος;  – H Μάγισσα: Έφτασαν οι πρώτες καταγγελίες στο ΕΣΡ για τις σκληρές σκηνές! (vid)  – Πολλοί τηλεθεατές έχουν κάνει καταγγελίες για τη σειρά η «Μάγισσα», για εικόνες ωμής βίας σε μια ώρα που παρακολουθούν τηλεόραση και μικρά παιδιά. Ο Μιχαήλ ζητά απ’ τον Αντρέι ν’ αναλάβει τις έρευνες για […]

H Μάγισσα: Τι ανακαλύπτει ο Κανέλλος;  – H Μάγισσα: Έφτασαν οι πρώτες καταγγελίες στο ΕΣΡ για τις σκληρές σκηνές! (vid)  –

Πολλοί τηλεθεατές έχουν κάνει καταγγελίες για τη σειρά η «Μάγισσα», για εικόνες ωμής βίας σε μια ώρα που παρακολουθούν τηλεόραση και μικρά παιδιά.
Ο Μιχαήλ ζητά απ’ τον Αντρέι ν’ αναλάβει τις έρευνες για το φόνο του εγγονού του ενώ αρχικά οι υποψίες πέφτουν όλες πάνω στον Βρώτσο. Ο Αντρέι ανακρίνει όλο το προσωπικό ενώ η Θεοφανώ τραβά ιδιαίτερα την προσοχή του.

Ο Κανέλλος ανακαλύπτει τα οστά του αδερφού του Τζανέτου φέρνοντας στην επιφάνεια μια σύγκρουση πολλών χρόνων με τον Μιχαήλ. Ο Πετρούνης βρίσκει τον Γάλλο αρχαιολόγο Μισέλ ντε Μποφόρ και τον οδηγεί στον πατέρα του, Σπήλιο, προκειμένου να τους βοηθήσει με την ανεύρεση του θησαυρού.

Στο Twitter όμως επισημάνθηκαν δύο σημαντικά λάθη της σειράς. Και αυτά σίγουρα θα καθορίσουν και τη συνέχεια στο prime time.

H σήμανση καταλληλότητας τηλεοπτικού προγράμματος με τον αριθμό 16 (κατάλληλο για άνω των 16 ετών) οι σκηνές βίας στις 21.00 που ξεκίνησε η σειρά αλλά και οι αρκετά τολμηρές ερωτικές σκηνές για αυτή την ώρα, έφεραν αντιδράσεις. Παράλληλα με κάποιες βωμολοχίες.

Φάνηκε πως η σειρά προετοιμάστηκε και δομήθηκε για άλλη ώρα προβολής – αυτό λέει και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ – αλλά επικράτησε η απόφαση να ξεκινά στις 21.00. Με αρκετά ανήλικα παιδιά να βλέπουν τηλεόραση αυτή την ώρα. Δεν μιλάμε για τις μικρές ηλικίες, αλλά για παιδιά που βρίσκονται στην προ εφηβεία.

Ευτυχώς που ενδιάμεσα έκανε την εμφάνισή του ο Αναστάσης Ροϊλός και το κοινό αποπροσανατολίστηκε ευχάριστα. Ωραίος ρόλος για τον ηθοποιό.

Πηγή: queen.gr

Η Μάγισσα: Ποιοι μαθαίνουν πρώτοι τον δράστη;

ΤΡΙΤΗ 26 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Οι δυο πατριές συγκλονίζονται, μετά τον χαμό του βρέφους. Η Θεοφανώ κρατείται φυλακισμένη καθώς είναι η πρώτη ύποπτη. Η Μεταξία είναι βέβαιη πως εκείνη ευθύνεται για το κακό που τους βρήκε, αλλά ο Μάρκος τάσσεται υπέρ της Θεοφανώς.

Όλοι πιστεύουν πως οι πραγματικοί ένοχοι για τον χαμό του μωρού είναι οι Μπραϊτάνοι. Μια οικογένεια που μέχρι πρότινος βρίσκονταν σε γδικιωμό με τους Λασκαραίους. Η συμφωνία ανακωχής σπάει και η απάντηση των Λασκαραίων θα είναι πολύ σκληρή.
Ο Αντρέι, για να γλυτώσει τη ζωή του, αποκαλύπτει στον Θράσο και στον Μόφορη, το όνομα του Μανιάτη που θέλει να επισκεφθεί, αλλά οι δυο πειρατές έχουν πάρει την απόφασή τους.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Η Μάγισσα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα