Απώλεια για την σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος με τον Γιώργο Καραμίχο που ανακοίνωσε την αποχώρηση του .Μια είδηση που έσκασε σαν βόμβα για το κοινό.

Ήλιος Spoiler: Στον δεύτερο κύκλο στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του ANT1 – Ήλιος, που συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση;

Απώλεια για την σειρά του ΑΝΤ1, Ήλιος με τον Γιώργο Καραμίχο που ανακοίνωσε την αποχώρηση του .Μια είδηση που έσκασε σαν βόμβα για το κοινό. Καθώς μιλάμε για έναν πολύ αγαπημένο ηθοποιό. Και έναν ακόμη πιο εξαιρετικό χαρακτήρα.

Οι υποχρεώσεις του Γιώργου Καραμίχου φαίνεται πως στένεψαν το πρόγραμμα του Έλληνα ηθοποιού και τον οδήγησαν σε αυτή την δυσάρεστη απόφαση. Δυστυχώς όμως, οι παραγωγές και το βαρύ πρόγραμμα έχουν και κόστος. Το οποίο το “πληρώνει” το φανατικό του κοινό. Που θα τον “στερηθεί” από τον Ήλιο.

Όλες οι εξελίξεις, οι τελευταίες ειδήσεις, και τα νέα επεισόδιά θα τα βρεις εδώ!

Ανατροπές και εξελίξεις στη σειρά του Ant1, Ήλιος, που προβάλλεται καθημερινά στις 21.00.

Ο Γιώργος Καραμίχος αποχώρησε από τον “Ήλιο” αφού ο Δημήτρης Λαϊνάς, αποφάσισε να κάνει ένα νέο επαγγελματικό βήμα.. Ο γνωστός ηθοποιός έστειλε το δικό του “αντίο” στους τηλεθεατές, από τα τελευταία του γυρίσματα στη σειρά.

“Τελευταία ημέρα γυρίσματος για τον Δημήτρη Λαϊνά και για εμένα τον Γιώργο Καραμίχο φέτος στον Ήλιο. Ανάμεικτα συναισθήματα, χαρά για τη συμμετοχή και τώρα έχουμε ακόμα δρόμο για τη διαδικασία του πένθους και του αποχωρισμού. ΑΝΤ1 αγαπάμε”.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv)

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ήλιος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ