Ήλιος Spoiler: Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του ANT1 – Ήλιος. Συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση; Β’ κύκλος  Σύμφωνα με το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου η έκρηξη στο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης ανοίγει νέες πληγές για όλους. Οι απώλειες προκαλούν πόνο, θυμό αλλά και πολλά ερωτηματικά. Πράξεις και […]

Ήλιος Spoiler: Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του ANT1 – Ήλιος. Συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση;

Β’ κύκλος 

Σύμφωνα με το σενάριο της Μαρίας Γεωργιάδου η έκρηξη στο πάρτι του Δημήτρη και της Αλίκης ανοίγει νέες πληγές για όλους. Οι απώλειες προκαλούν πόνο, θυμό αλλά και πολλά ερωτηματικά. Πράξεις και επιλογές του χθες καθορίζουν το τώρα. Ένα παλιό μυστικό αποκαλύπτεται και κινδυνεύει να καταστρέψει τη ζωή της Αλίκης.

Τρίτη 5/10 Επεισόδιο 17

Κάποιος άγνωστος δίνει στην Αλεξάνδρα μια πολύτιμη πληροφορία που «καίει» την Έλσα, αφού την συνδέει άμεσα με την οργάνωση του Μενέλαου.

Η Αλίκη σοκάρεται όταν μαθαίνει πως ο Βολίδης δέχτηκε δύο χτυπήματα στο κεφάλι, ενώ η ίδια θυμάται ότι τον χτύπησε μόνο μία φορά…

Στο μεταξύ, φτάνουν στα χέρια του Δημήτρη, κάποιες φωτογραφίες από το πάρτι της νύχτας της δολοφονίας. Ο Νικήτας νιώθει ενοχές που κρύβει από τη Λήδα το μυστικό του Αντώνη και της Δάφνης, ενώ εξακολουθεί να πιέζεται από τον εκβιασμό της Τζένης.

Όλοι συνεχίζουν να ψάχνουν τον Ιάσονα που αγνοείται. Το άνοιγμα της διαθήκης του δολοφονημένου πατέρα Ζερίδη, εκπλήσσει όσους μαθαίνουν το περιεχόμενό της και δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

https://www.youtube.com/watch?v=5VTdfIwiflM

EPEISODIA.GR

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ήλιος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ