Όλες οι εξελίξεις, οι τελευταίες ειδήσεις, και τα νέα επεισόδιά θα τα βρεις εδώ!

Ήλιος Spoiler: Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του ANT1 – Ήλιος. Συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση;

Με τους: Γιώργο Καραμίχο, Ευγενία Δημητροπούλου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Πέτρο Λαγούτη. Συντελεστές: Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου. Σκηνοθετική Επιμέλεια: Βίκυ Μανώλη. Σκηναθεσία: Βίκυ Μανώλη, Λίνος Χριστοδούλου. Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Κουρπαδάκης, Γιάννης Λέπουρας. Σκηνογράφος: Ελένη Πάττα. Ενδυματολόγος: Νικόλ Παναγιώτου. Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης

Τι είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο

Ο Παύλος αντιμετωπίζει δίλημμα για το αν θα μιλήσει στην Αλίκη για την επιστροφή της μητέρας της Αζίζα… Η Αλίκη έχει μια συνάντηση που θα τη σοκάρει και θα ανατρέψει για άλλη μια φορά τη ζωή της, αλλάζοντας πολλές ισορροπίες. Η Μυρτώ πιέζει τον Ιάσωνα να βρεθούν ξανά κι εκείνος αποφασίζει να πει όλη την αλήθεια στην Ελένη για όσα συνέβησαν στο Λονδίνο.

Η Λήδα δυσκολεύεται να αποφασίσει αν θα συναντήσει ή όχι τον Κωνσταντίνο, ενώ η συμπεριφορά της αρχίζει να προβληματίζει τον Αντώνη. Η Νέλλη συνεχίζει τις ετοιμασίες για το γάμο της με το Σπύρο, αγνοώντας το ψέμα που της έχει πει εκείνος. Οι αποκαλύψεις για τον Μάνο διαδέχονται η μία την άλλη με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στη φυλακή.

Όλες οι εξελίξεις, οι τελευταίες ειδήσεις, και τα νέα επεισόδιά θα τα βρεις εδώ!

Επεισόδιο 115 – Πέμπτη

 Η Αλίκη, σοκαρισμένη απ’ την ξαφνική επίσκεψη της Λεϊλά, ζητάει τη βοήθεια του Χρήστου. Οι πληροφορίες που παίρνει για αυτή τη γυναίκα την ανησυχούν ακόμη περισσότερο.

Όταν μαθαίνει ότι ο Παύλος γνώριζε ήδη για την επιστροφή της, συγκρούεται μαζί του, αλλά έχει να αντιμετωπίσει και την Αζίζα που δείχνει να μην την εμπιστεύεται πια…

Η Ελένη σοκάρεται απ’ την ομολογία του Ιάσωνα. Ο Σπύρος, λίγα λεπτά πριν τον γάμο του με την Νέλλη, της ομολογεί το ψέμα που της έχει πει για τον Μιχάλη.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ήλιος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ