Όλες οι εξελίξεις, οι τελευταίες ειδήσεις, και τα νέα επεισόδιά θα τα βρεις εδώ!

Ήλιος Spoiler: Τι θα δούμε στον δεύτερο κύκλο στην αγαπημένη καθημερινή σειρά του ANT1 – Ήλιος. Συνεχίζει να πρωταγωνιστεί στην Ελληνική τηλεόραση;

Με τους: Γιώργο Καραμίχο, Ευγενία Δημητροπούλου, Ντόρα Μακρυγιάννη, Πέτρο Λαγούτη. Συντελεστές: Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου. Σκηνοθετική Επιμέλεια: Βίκυ Μανώλη. Σκηναθεσία: Βίκυ Μανώλη, Λίνος Χριστοδούλου. Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Κουρπαδάκης, Γιάννης Λέπουρας. Σκηνογράφος: Ελένη Πάττα. Ενδυματολόγος: Νικόλ Παναγιώτου. Μοντάζ: Γιώργος Κατσένης

Αίμα, ανατροπές και αγωνία – Αυτό είναι το μεγάλο φινάλε της σειράς!

Για δύο χρόνια η σειρά Ήλιος καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό. Ήρθε όμως η ώρα για το μεγάλο φινάλε. Στον Αντ1 λένε να κλείσουν μάλιστα την σειρά με συναρπαστικό τρόπο.

Την Μεγάλη Τετάρτη στις 16:00 κλείνει λοιπόν ο κύκλος της δημοφιλούς σειράς. Γεμάτος με ανατροπές και εκπλήξεις.

Ο Παύλος κάνει ερωτική εξομολόγηση στην Αλίκη και την πιάνει έκπληκτη. Εκείνη όμως δεν είναι έτοιμη ακόμη για ένα τέτοιο βήμα, ενώ έχει χάσει πολύ πρόσφατα τον Δημήτρη από την ζωή της.

Απογοητευμένος ο Παύλος θα βρει παρηγοριά στην πρώην γυναίκα του, την Γεωργία,  με την οποία θα ξαναδώσει άλλη μια ευκαιρία στον Γάμο του.

Η Αθηνά παράλληλα θα βγει για λίγο από το ψυχιατρείο, για να ξαναδεί το μωρό της, έστω και για σύντομο διάστημα. Θα προσπαθήσει και πάλι όμως να αποδείξει την μεγάλη αλήθεια. Πως ο Μάνος είναι στην πραγματικότητα ο Στέφανος.

Ο Στέφανος, για τον οποίο έγινε λόγος, αναγκάζει την Βίβιαν να συνεργαστούν, παρά τους φόβους της και τις ενστάσεις της.

Δεν θα περιμένει όμως το σχέδιο της Αθηνάς, να τον σκοτώσει.

Από το ψυχιατρείο στις φυλακές λοιπόν η Αθηνά. Με τον Παύλο να την πιστεύει και να προσπαθεί να αποδείξει και εκείνος στον Χρήστο πως λέει την αλήθεια. Εκείνος επιτέλους θα τον πιστέψει και θα προσπαθήσουν να βρουν στοιχεία για να αποδείξουν την αλήθεια.

Την ίδια ώρα η Ελένη έρχεται αντιμέτωπη με κάτι συνταρακτικό  από τον Αντρέα. Ένας δολοφόνος επιτέθηκε στην Λήδα, όμως η κοπέλα σώθηκε την τελευταία στιγμή.

Ο Παύλος υποπτεύεται τον Αντρέα. Καθώς οι κινήσεις του είναι αρκετά ύποπτες.

Στην συνέχεια, η Γεωργία, την οποία αναφέραμε πιο πάνω, θα πει στον Παύλο πως δεν μπορούν να ξαναείναι μαζί, και εκείνος επιστρέφει και πάλι στην Αλίκη, προσπαθώντας να την πείσει και πάλι.

Τέλος, η τελική σύγκρουση ανάμεσα σε Χρήστο και Στέφανο θα είναι και η πιο συναρπαστική.

Αίμα, αγωνία και εξελίξεις στο φινάλε του Ήλιου.

Όλες οι εξελίξεις, οι τελευταίες ειδήσεις, και τα νέα επεισόδιά θα τα βρεις εδώ!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ήλιος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ