Ο Κίμωνας μαθαίνει για το τεστ DNA! | Η Γη της Ελιάς

Η γη της Ελιάς – Εμφύλιος στην οικογένεια Βρεττάκων: Η σειρά του MEGA TV είναι έτοιμη για τεράστιες ανατροπές.

Τι θα δούμε και θα μας καθηλώσει στην τηλεόραση; Όλες οι απαντήσεις παρακάτω. Αυτό που μπορούμε να αναφέρουμε είναι  ότι δεν σταματάνε οι συγκρούσεις. Αυτά βέβαια αφού σας αποκαλύψουμε τι θα γίνει με την συνέχεια της σειράς. «Η Γη της Ελιάς» επέστρεψε. Η αγαπημένη σειρά του MEGA θα μπήκε ξανά στη ζωή μας με τα επεισόδια της δεύτερης σεζόν.

Η γη της Ελιάς Spoiler: Τι θα φέρει την μεγάλη ανατροπή;





Ο σκηνοθέτης της σειράς, Αντρέας Γεωργίου έχει βαλθεί να μας τρελάνει με τις ανατροπές στη σειρά «Η γη της ελιάς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια η Ειρήνη βρήκε το test dna που έκανε η Ασπασίακρυφά από όλους και αποδικνύει πως η Ειρήνη δεν είναι παιδί του Δημοσθένη.Η Ειρήνη στην προσπάθειά της να πάρει κρυφά λεφτά από την τσάντα της Ασπασίας βρήκε τοχαρτί με τα αποτελέσματα dna! Η Ασπασία όμως πρόλαβε και βούτηξε το χαρτί από τα χέρια τηςκαι το έκανε κομματάκια μπροστά της με προκλητικό τρόπο.

Στο επεισόδιο 77 θα δούμε τον Κίμωνα να συγκλονίζεται όταν η αδερφή του του λέει για το testDNA της μητέρας τους:«Το είδα με τα μάτια μου, σου λέω! Στ ορκίζομαι! Τι γυρεύει ένα τέτοιο χαρτίστα χέρια της; Βάλε το μυαλό σου να δουλέψει! Ποιους μπορεί να αφορά αυτό το dna; Τι ψάχνει ημαμά;» Αργότερα η Ασπασία αρνείται τα πάντα στις ερωτήσεις του και τον πείθει αρκετά εύκολαπως όλα είναι φαντασιώσεις και σατανικά σχέδια της Ειρήνης!

Δείτε ακόμη στα επόμενα επεισόδια: ο Ισίδωρος έχουμε δει ότι έχει καταλάβει πως η Μυρτάληδεν είναι έτοιμη να κάνει αυτά που τους ανακοίνωσε. Έχει ήδη διαπιστώσει ότι οι κινήσεις της είναιεπιπόλαιες και για έναν μόνο σκοπό, για να πλήξει τους Βρεττάκους και για να πάρει στα χέριατης όλη τη διαχείριση της εταιρείας, βγάζοντάς τους στο περιθώριο.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή ο Ισίδωρος δεν έμεινε με σταυρωμένα τα χέρια και μάλιστα έδειξεστη Μυρτάλη ότι δεν πανικοβλήθηκε. Έχοντας τη δύναμη και τα χρήματα, έβαλε το ποσό πουέπρεπε, ενώ η Μυρτάλη έπεσε στην παγίδα του Δημοσθένη να δανειστεί και να μην μπορεί να ταδώσει πίσω.
Ο Δημοσθένης το γνώριζε εξ αρχής αυτό και επίτηδες της έστησε αυτή την παγίδα ώστε νααναγκαστεί να του πουλήσει τις μετοχές της στην επιχείρηση των Βρεττάκων. Τόσο αυτός όμως,όσο και η Μυρτάλη λογάριαζαν χωρίς τον ξενοδόχο.

Ο Ισίδωρος, δέκα βήματα πιο μπροστά, αρπάζει την ευκαιρία αδυναμίας πληρωμής της Μυρτάληςκαι πληρώνει αυτός το μερίδιό της. Έτσι της παίρνει το 51% και αποκτά τον πλήρη έλεγχο στηνπεριουσία της, αφήνοντας φυσικά και τον Δημοσθένη χαμένο απ’ αυτή την υπόθεση.
Στη συνέχεια παραχωρεί αυτό το ποσοστό στον Μάνο και ο γιος του γίνεται αρχηγός σε όλα. ΗΜυρτάλη πλέον έχει χάσει τα πάντα, την περιουσία, αλλά κυρίως την αγάπη και την εκτίμηση τηςοικογένειάς της.
Στην κυριολεξία δεν έχει πρόσωπο να τους αντικρίσει και τον μόνο που συνεχίζει να έχει στοπλευρό της είναι τον Αλέξη. Όπως θα δούμε στα νέα επεισόδια από τις15 Ιανουαρίου και μετά, ηΜυρτάλη μετά το τελευταίο αυτό χτύπημα, θα αρχίσει να προβληματίζεται για όλα όσα έχει κάνεικαι ν’ αλλάζει κάπως τη συμπεριφορά της…


Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)


Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας

και οιΣτέλα Φυρογένη, Στέφανος Κυριακίδης, φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου, Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης, στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου, guest star, Μάρω Κοντού.

***Όλα τα Spoiler και τις εξελίξεις στις σειρές τα βρίσκεται καθημερινά στην σελίδα μας στο Facebook εδώ [ΚΛΙΚ ΕΔΩ]….


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Η Γη της Ελιάς

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!
Bundesliga

Μυθικό… αυτό που κάνει η Λεβερκούζεν: Αήττητη για 49 συνεχόμενους αγώνες!

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!
Conference League

Φιορεντίνα: Τι κάνουν οι Ιταλοί, τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία τους!

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»
Ποδόσφαιρο

Μαρινάκης: «Και… τη σουίτα θα έδινα αν χρειαζόταν!»

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!
Conference League

Απίθανος… Ελ Κααμπί, σε ρυθμούς Φαλκάο!

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!
Conference League

Ολυμπιακός – Άστον Βίλα 2-0: Θρύλος… μαγεία, και πάει για το Ευρωπαικό!

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!
Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Μπάγερν Μονάχου 2-1: Γι’ αυτό είναι η… Βασίλισσα!