GNTM Spoiler: Πριν λίγο καιρό, με μια λιτή ανακοίνωση, ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Και ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο. Σίγουρα ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε και έσκασε σαν βόμβα η είδηση του χωρισμού τους. Είχαν χωρίσει πολλα χρόνια […]

GNTM Spoiler: Πριν λίγο καιρό, με μια λιτή ανακοίνωση, ένα από τα πιο γνωστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαΐδης αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς. Και ανακοίνωσαν ότι παίρνουν διαζύγιο.

Σίγουρα ήταν κάτι που δεν το περιμέναμε και έσκασε σαν βόμβα η είδηση του χωρισμού τους.

Είχαν χωρίσει πολλα χρόνια πριν και δεν το ήξεραν ούτε οι ίδιοι.

Αν και οι πολύ στενοί φίλοι του ζευγαριού το έβλεπαν να έρχεται αρκετό καιρό πριν. Υπήρχαν παράπονα μεταξύ τους, και ειδικά ο Ντέμης.

Για την Βανδή έχει βγει στην πιάτσα ότι είναι πολύ κοντά με ένα πολύ φίλο του ηθοποιού από τις Άγριες Μέλισσες, που έπαιζε τον “Βόσκαρη”

Σας έχουμε όμως νεότερα.

Με νεαρό μοντέλο, ερωτευμένος ξανά

Ο Ντέμης χτύπησε νεαρό μοντέλο και είναι φουλ ερωτευμένος. Ακόμα είναι στην αρχή, και είναι στα μέλια, αλλά ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ είναι στον 7ο ουρανού. όπως τουλάχιστον λένε όσοι ξέρουν τι παίζεται. Η νέα αγαπημένη του Νικολαΐδη είναι μοντέλο και είχε περάσει από τον διαγωνισμό μόδας GNTM.

Πολύ σύντομα θα επανέρθουμε με “αποδείξεις και ονόματα”. Φυσικά και φυτογραφίες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ