Απόψε οι κριτές θα αξιολογήσουν τις επόμενες διαγωνιζόμενες στη φάση των audition, με πολλές εκπλήξεις και απρόοπτα!

Το GNTM 5 o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star, και φυσικά τα GNTM Spoiler από το Sports365.gr.

Τη Τρίτη 20 19 Σεπτεμβρίου θα δούμε την 2η audition! Οι κριτές, οι κόουτς και οι διαγωνιζόμενες, και όλα έτοιμα για μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και αρκετή συγκίνηση. Βάλτε και λίγη ίντριγκα μεταξύ των κριτών και η συνταγή είναι έτοιμη.

Πως τα πήγε χθες σε τηλεθέαση; Μπες εδώ:

Η πρεμιέρα του GNTM 5 (Δευτέρα 19/9) τα είχε όλα! Χιούμορ, συγκίνηση, παραγωγικές διαφωνίες, πολλά συναισθήματα, πολλά όνειρα, πολλά θέλω, πολλές πόζες, πολλά ναι, πολλά όχι!

Δείτε ολόκληρο το επεισόδιο της πρεμιέρας του GNTM

Οι τέσσερις λαμπεροί κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου, Σοφία Χατζηπαντελή, Γιώργος Καράβας, υποδέχτηκαν τις ενθουσιώδεις υποψήφιες και κάποιες τους εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, άλλες με τις ιστορίες ζωής, που εμπνέουν! Όσες τελικά κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο «ναι», συνεχίζουν στην επόμενη φάση των bootcamp.

Απόψε οι κριτές θα αξιολογήσουν τις επόμενες διαγωνιζόμενες στη φάση των audition, με πολλές εκπλήξεις και απρόοπτα!

Το social media κοινό του GNTM 5 γιόρτασε και «αποθέωσε» την πρεμιέρα του αγαπημένου show, παρακολουθώντας ταυτόχρονα τον τηλεοπτικό αέρα και την οθόνη του κινητού, για το περιεχόμενο του επεισοδίου με videos & φωτογραφίες αλλά και αποκλειστικό περιεχόμενο μέσα από το πλατό και από τα backstage!

Οι αναρτήσεις εμφανίστηκαν σχεδόν 2 εκατομμύρια φορές (!) με το κοινό να διαδρά, περισσότερες από 150.000 φορές!

Το κοινό του twitter ανυπομονούσε να σχολιάσει την πρεμιέρα και το hashtag #GNTMgr έγινε #1 Trending στα 5 λεπτά προβολής και παρέμεινε πρώτο μέχρι και την επόμενη ημέρα, με 20.000 tweets!

Για ακόμα μια σεζόν τα μοναδικά GIFS τράβηξαν το ενδιαφέρον των χρηστών, αφού κυκλοφόρησαν ευρέως στις συζητήσεις για το GNTM 5!

Ζήσε την ανεπανάληπτη εμπειρία του GNTM 5!




Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ