Αλλά αρχίζει να φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τις αποφάσεις των κριτών, και την γραμμή που έχουν αποφασίσει να περάσουν στον περσινό διαγωνισμό.

Το GNTM 5 o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, συνεχίζει δυναμικά στην οθόνη του Star, και φυσικά μαζί σας τα GNTM Spoiler από το Sports365.gr.

Επιστροφή στην δράση είχαμε την Τρίτη 27/09 με την 4η audition!

Μας περίμεναν πολλα και διάφορα, και φυσικά πολλα ανατρεπτικά.

Δείτε εδώ τι έγινε την Δευτέρα 26 και την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου.

Οι τέσσερις λαμπεροί κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου, Σοφία Χατζηπαντελή, Γιώργος Καράβας, υποδέχτηκαν τις ενθουσιώδεις υποψήφιες και κάποιες τους εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, άλλες με τις ιστορίες ζωής, που εμπνέουν! Όσες τελικά κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο «ναι», συνεχίζουν στην επόμενη φάση των bootcamp.

Φυσικά με αρκετές αποφάσεις τους να κάνουν τον κόσμο να πει και μια κουβέντα παραπάνω…

Ένταση, φωνές και πανέμορφα κορίτσια, αλλά και εκπλήξεις.

Αλλά αρχίζει να φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τις αποφάσεις των κριτών, και την γραμμή που έχουν αποφασίσει να περάσουν στον περσινό διαγωνισμό.

Το φετινό gntm κάνει μια περίεργη στροφή από την κανονικότητα και έχει αρχίσει να δίνει μπόνους με τις επιλογές των κριτών στις ιδιαιτερότητες. Είτε πρόκειται για την ηλικία, ή για το χρώμα ή για τις σεξουαλικότητα των υποψηφίων, και φυσικά πολλες υποψήφιες από Ουκρανία και την Κύπρο. Δεν έχουμε τίποτα φυσικά με τους αγαπημένους Κυπρίους, αλλά πως ξαφνικά στον φετινό διαγωνισμό τόσες πολλές Κύπριες υποψήφιες. Και όχι δεν είναι εξαιτίας της Χατζηπαντελή. Φυσικά ο πόλεμος στην Ουκρανία και το δράμα των Ουκρανών πουλάει…

Οι αποφάσεις που προκαλούν και οι ίντριγκες μεταξύ των μελών της επιτροπής έχουν καταφέρει τελικά να κάνει καλά νούμερα στην τηλεθέαση και να δικαιώνουν την παραγωγή για τις αποφάσεις της. Δείτε εδώ την τηλεθέαση της Τρίτης 27 Σεπτεμβρίου.

Με όλα αυτά οι δικαστές του Twitter που τα παρακολουθούν όλα τα πήραν άσχημα και έβγαλαν καταδικαστική απόφαση.

Δείτε μερικά ενδεικτικά σχόλια:

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ