Nέες, ασύγκριτες προκλήσεις σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!

Το GNTM 5 o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star, και φυσικά τα GNTM Spoiler από το Sports365.gr.

Nέες, ασύγκριτες προκλήσεις σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!

Τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου ξεκινήσαμε με την 1η audition! Οι κριτές, οι κόουτς και οι διαγωνιζόμενες μες την αγωνία. Πέρασαν με όνειρα μπροστά από την κριτική επιτροπή.

♦Η audition της Τίτσας

Οι κριτές έμειναν με το στόμα ανοιχτό, καθώς δεν περίμεναν να δούνε στις οντισιόν μία κυρία στα 79 της.

Οι ερωτήσεις έπεσαν βροχή για το λόγο που ήρθε στο διαγωνισμό, αλλά και για ολη την ζωή της. Η αλήθεια είναι ότι τους κέρδισε από την αρχή με την συμπεριφορά της, και τις απαντήσεις της.

Η μεγαλύτερη διαγωνιζόμενη που συγκίνησε τους πάντες. Οι εγγονές της δήλωσαν συμμετοχή για τη γιαγιά τους.

Πραγματικά μια πολύ ξεχωριστή παρουσία που έδειξε ότι η ηλικία δεν παίζει κανένα ρόλο όταν υπάρχει θέληση για ζωή και υπάρχουν όνειρα.

Η κυρία Τίτσα ετών 79 με την απίστευτη ενέργεια της έκανε χαμό! Όπως είπε το 1962 ήρθε  από την Αμερική και γνώρισε τον έρωτα στον σύζυγο της που άλλαξε την ζωή της.

Οι κριτές είχαν μείνει από την ευγένεια και την ζωντάνια της. Δεν δίστασε δε να κάνει πασαρέλα και με μαγιό, όταν ο Καραβάς της το ζήτησε.

Ένα όνειρο ζωής κατάφερε να το πραγματοποιήσει με 4 μεγάλα ΝΑΙ

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ