Το ζητούμενο εδώ είναι αν στην κριτική επιτροπή έχουν μοιράσει ρόλους. Από την αρχή βλέπουμε να είναι ποιο κοντά Σοφρωνίου και Καγιά και από την άλλη Χατζηπαντέλη με Καράβα.

Το GNTM 5 o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επέστρεψε δυναμικά στην οθόνη του Star, και φυσικά τα GNTM Spoiler από το Sports365.gr.

Τη Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου είδαμε την 2η audition! Οι κριτές, οι κόουτς και οι διαγωνιζόμενες, και μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και αρκετή συγκίνηση.

Οι τέσσερις λαμπεροί κριτές, Βίκυ Καγιά, Τάσος Σοφρωνίου, Σοφία Χατζηπαντελή, Γιώργος Καράβας, υποδέχτηκαν τις ενθουσιώδεις υποψήφιες και κάποιες τους εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, άλλες με τις ιστορίες ζωής, που εμπνέουν! Όσες τελικά κατάφεραν να πάρουν το πολυπόθητο «ναι», συνεχίζουν στην επόμενη φάση των bootcamp.




Γιατί φαινόταν σαν ξενερωμένη η Σοφία Χατζηπαντελή;

Το ζητούμενο εδώ είναι αν στην κριτική επιτροπή έχουν μοιράσει ρόλους. Από την αρχή βλέπουμε να είναι ποιο κοντά Σοφρωνίου και Καγιά και από την άλλη Χατζηπαντέλη με Καράβα.

Επίσης βλέπουμε σε πολλες στιγμές να είναι εκτός συζήτησης ή να μην έχει όρεξη να πει ή να στηρίξει την δική της γνώμη.

Την Τρίτη φάνηκε πολύ ξενερωμένη ειδικά με την Καγιά η Σοφία Χατζηπαντελή. Φαινόταν σε κάποιες στιγμές σαν ξένο σώμα στην κριτική επιτροπή.

Γενικά βγαίνει προς τα έξω ένας ανταγωνισμός μεταξύ τους και έχουμε πολλες εντάσεις πολύ συχνά.

Eίχαμε όμως και την πρώτη μεγάλη έκρηξη από την Σοφία Χατζηπαντελή που τα μάζεψε και έφυγε…Θα το δούμε στα επόμενα…φυσικά νεύρα της στιγμής. όχι μόνιμη αποχώρηση. Η τηλεθέαση βλέπετε. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος με την μυθοπλασία.

Οι πληροφορίες μας λένε ότι η τηλεθέαση είναι το φάρμακο και αν η συνέχεια είναι όπως το ξεκίνημα τότε όλα είναι μια χαρά. Αφού οι εντάσεις πουλάνε. Γνωστό σε όλους; αυτό.

Δες εδώ τι τηλεθέαση έκανε την Τρίτη

Το σίγουρο είναι ότι στα επόμενα επεισόδια όπως μαθαίνουμε θα μας χαρίσουν ομηρικές καταστάσεις με τις εντάσεις τους.




Μερικά από τα ωραία της Σοφίας Χατζηπαντελή

Η 59χρονη αεροσυνοδός δεν κατάφερε να περάσει το κάστινγκ και εκνευρισμό στη Σοφία Χατζηπαντελή.




Μάνατζερ υποψήφιας: «Ήταν αγένεια της Σ. Χατζηπαντελή τα όσα είπε, μάς προσέβαλε»

Εκνευρισμός και εντάσεις με τα επίδοξα “μοντέλα” στο «GNTM». Τι λένε στη «Super Katerina» οι 2 μάνατζερ υποψήφιας παίκτριας που τη συνόδευσαν στα κάστινγκ.




GNTM 5 | trailer 3ου επεισοδίου – Δευτέρα 26.9.2022

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ