Αναμένονται μεγάλες αλλαγές και οι υπεύθυνοι της παραγωγής έβγαλαν και την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Το GNTM προετοιμάζεται να επιστρέψει στις οθόνες του με τον 5ο κύκλο του! Όπως σας είχαμε δώσει πρώτοι εδώ, στον πέμπτο κύκλο του reality μοντέλων θα υπάρξουν μόνο κορίτσια.

Όμως, δεν μένουμε μόνο εδώ. Η Βίκυ Καγιά επιστρέφει στο τιμόνι του GNTM.

Αλλά θα έχουμε και αλλαγές που αφορούν την κριτική επιτροπή! Ο Γιώργος Καράβας θα κάθεται στην καρέκλα του κριτή εν αντιθέσει με τον Δημήτρη Σκουλό αλλά και τον Ζενεβιέβ Μαζαρί που δεν θα βρίσκονται στην τετράδα της κριτικής επιτροπής του reality μοντέλων.

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα επιστρέψει στην καρέκλα του κριτή, ενώ δίπλα τους θα κάτσει και ο Γιώργος Καράβας. Ο Άγγελος Μπράτης και ο Δημήτρης Σκουλός  θα μείνουν εκτός.

Η Ζενεβιέβ θα επιστρέψει στο δημιουργικό κομμάτι του σόου και περιμένουμε να μάθουμε και τον 4ο κριτή.

Αναμένονται μεγάλες αλλαγές και οι υπεύθυνοι της παραγωγής έβγαλαν και την επίσημη ανακοίνωση του καναλιού.

Η επίσημη ανακοίνωση του STAR για GNTM και Βίκυ Καγιά

Το GNTM 5, o μεγαλύτερος διαγωνισμός μόδας, που έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό, επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν δυναμικά στην οθόνη του Star, με νέες, ασύγκριτες προκλήσεις!

Η ανυπέρβλητη Βίκυ Καγιά, που βρίσκεται πάντα στην πρώτη γραμμή της μόδας, επιστρέφει με το μοναδικό της στυλ, την αέναη κομψότητα, την άνεση και την αμεσότητά της, σε μια σεζόν ολικής επαναφοράς σε όλα τα επίπεδα!

Αυτή τη χρονιά συμμετοχές και πολλές… ανατροπές μόνο από κορίτσια! Γιατί το GNTM 5 είναι αποκλειστικά μόνο για κορίτσια από 18 έως 88 ετών, για κορίτσια όλων των ηλικιών, που έχουν όνειρα και στόχους και θέλουν πολύ να κάνουν καριέρα στον χώρο της μόδας, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό!




Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ