Το GNTM 4 έλαβε τέλος. Εκτός από το μόντελινγκ, αυτό που κυριάρχησε στο σπίτι ήταν ο… έρωτας. Αρκετά ήταν τα ζευγάρια, που δημιουργήθηκαν, ενώ κάποιοι παίκτες ήταν ερωτοχτυπημένοι πριν αρχίσουν το ταξίδι τους στο ριάλιτι. Η Ειρήνη Λεμπέση, που ξεχώρισε στο παιχνίδι, βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Ναπολέοντα Μήτση. Οι δυο τους φαίνεται ότι παραμένουν μαζί και […]

Το GNTM 4 έλαβε τέλος. Εκτός από το μόντελινγκ, αυτό που κυριάρχησε στο σπίτι ήταν ο… έρωτας. Αρκετά ήταν τα ζευγάρια, που δημιουργήθηκαν, ενώ κάποιοι παίκτες ήταν ερωτοχτυπημένοι πριν αρχίσουν το ταξίδι τους στο ριάλιτι.

Η Ειρήνη Λεμπέση, που ξεχώρισε στο παιχνίδι, βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Ναπολέοντα Μήτση. Οι δυο τους φαίνεται ότι παραμένουν μαζί και μετά το παιχνίδι και ο έρωτας τους είναι πιο ισχυρός από ποτέ. Μάλιστα, το μοντέλο ανέβασε κοινή τους φωτογραφία, όπου ο Μήτσης κράταγε ένα μικρό πουλί. Ο ίδιος αναδημοσίευσε την ανάρτηση της συντρόφου της.

Ένας άλλος παίκτης, που δεν διστάζει να δείξει τον έρωτα του, είναι ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης. Ο 21χρονος έφτασε μέχρι τον τελικό του GNTM 4, αλλά κατέλαβε τελικώς την τρίτη θέση. Ο ίδιος σ΄όλη την πορεία του ανέφερε συχνά ότι είναι πολύ ερωτευμένος και μετά το ριάλιτι γνωρίσαμε και τον σύντροφο του.

Ο Κωνσταντίνος είναι μαζί με τον Φίλιππο Βόγδανη, που και αυτός είναι μοντέλο. Ο Φίλιππος βρέθηκε καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή και έκανε γνωστή τη σχέση του με τον Κωσταντίνο, που κρατάει σχεδόν έναν χρόνο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ