To GNTM 4 φτάνει στο τέλος του, καθώς έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού. Σ΄αυτόν παίρνουν μέρος η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Η πρώτη φωτογράφηση είχε στοιχεία από την εμβληματική σκηνή της Audrey Hepburn στην κλασική ταινία «Breakfast at Tiffany’s» και η δεύτερη διαγωνιστική φωτογράφηση έλαβε μέρος σε ένα πανέμορφο […]

To GNTM 4 φτάνει στο τέλος του, καθώς έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού. Σ΄αυτόν παίρνουν μέρος η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Η πρώτη φωτογράφηση είχε στοιχεία από την εμβληματική σκηνή της Audrey Hepburn στην κλασική ταινία «Breakfast at Tiffany’s» και η δεύτερη διαγωνιστική φωτογράφηση έλαβε μέρος σε ένα πανέμορφο νεοκλασικό με βασικό ζητούμενο το φλερτ.

Το πρώτο μέρος του τελικού έχει ήδη ολοκληρωθεί. Οι δοκιμασίες ήταν απαιτητικές, αλλά οι ιθύνοντες φρόντισαν να έχουν υψηλή αισθητική, καθώς πίσω από αυτές ήταν ο Δημήτρης Σκουλός. Οι κριτές βαθμολόγησαν τους τρεις φιναλίστ, με την Κυβέλη να συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη βαθμολογία (74 βαθμοί). Ακολούθησε ο Κωνσταντίνος με 70 και στην τρίτη θέση η Όλγα με 69.

Μια λαμπερή πασαρέλα και ένα διαφημιστικό teaser για premium ποτό, δοκιμασίες ήταν οι επόμενες δύο δοκιμασίες για τους top 3 λαμβάνοντας βαθμολογίες από τους κριτές.

Tο απόλυτο Greece’s Next Top Model, που εκτός από τον σπουδαίο τίτλο θα κερδίσει το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ!

Επίσης, ένα ακόμα σημαντικό έπαθλο, ένα αυτοκίνητο Opel Mokka! Ένα ακόμα εντυπωσιακό δώρο, περιμένει τον νικητή ή τη νικήτρια, κοσμήματα και ρολόι αξίας 20.000 ευρώ από το House of Jewels! Και φυσικά, συνεχίζεται η συνεργασία του GNTM με ένα εκ των κορυφαίων και πιο ισχυρών πρακτορείων μοντέλων, παγκοσμίως, το Elite Models London, που προσφέρει ένα συμβόλαιο για τον νικητή ή τη νικήτρια του GNTM 4!

Έτσι ξεκίνησε το Live – Τα πρώτα λόγια

Το live του μεγάλου τελικού του GNTM 4 μόλις ξεκίνησε με την επιστροφή του Γιώργου Καράβα, ο οποίος συντονίζει τη βραδιά, και τους κριτές να μιλούν για τις φετινές εμπειρίες τους στο show.

Μετά και το concept της 4ης δοκιμασίας του μεγάλου τελικού η βαθμολογία:

Ξεκάθαρο προβάδισμα για την Κυβέλη.

Κυβέλη 151, Κωνσταντίνος 146, Όλγα 144.

Τελευταία βαθμολογία από το τηλεοπτικό κοινό. Κατάφεραν να αλλάξουν την γνώμη των κριτών για τον μεγάλο νικητή;

Βαθμολογία κοινού:  Κωνσταντίνος 4, Όλγα 18 Κυβέλη 18

Κυβέλη 169, Κωνσταντίνος 150, Όλγα 162.

Ο μεγάλος νικητής ήταν:

ΚΥΒΕΛΗ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ