To GNTM 4 φτάνει στο τέλος του, καθώς έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού. Σ΄αυτόν παίρνουν μέρος η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Το πρώτο μέρος του τελικού έχει ήδη ολοκληρωθεί. Οι δοκιμασίες ήταν απαιτητικές, αλλά οι ιθύνοντες φρόντισαν να έχουν υψηλή αισθητική, καθώς πίσω από αυτές ήταν ο Δημήτρης Σκουλός. Οι […]

To GNTM 4 φτάνει στο τέλος του, καθώς έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού. Σ΄αυτόν παίρνουν μέρος η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Το πρώτο μέρος του τελικού έχει ήδη ολοκληρωθεί. Οι δοκιμασίες ήταν απαιτητικές, αλλά οι ιθύνοντες φρόντισαν να έχουν υψηλή αισθητική, καθώς πίσω από αυτές ήταν ο Δημήτρης Σκουλός. Οι κριτές βαθμολόγησαν τους τρεις φιναλίστ, με την Κυβέλη να συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη βαθμολογία (74 βαθμοί). Ακολούθησε ο Κωνσταντίνος με 70 και στην τρίτη θέση η Όλγα με 69.

Η φωτογράφιση της Κυβέλης στην 1η δοκιμασία του τελικού!

Η φωτογράφιση του Κωνσταντίνου στην 1η δοκιμασία του τελικού! 

Η φωτογράφιση της Όλγας στην 1η δοκιμασία του τελικού!

Το concept της 2ης δοκιμασίας του τελικού – Οι φωτογραφίσεις!
Οι βαθμολογίες των κριτών για την 1η & 2η δοκιμασία 

Ακολουθούν μια λαμπερή πασαρέλα και ένα διαφημιστικό teaser για premium ποτό, δοκιμασίες στις οποίες θα αναμετρηθούν οι top 3 λαμβάνοντας βαθμολογίες από τους κριτές.

Ο μεγάλος νικητής θα αναδειχθεί από το τελικό σύνολο της βαθμολογίας των κριτών αλλά και από την ψηφοφορία του κοινού, που ενεργοποιείται για μία ακόμα χρονιά. Οι τηλεθεατές θα μπορούν να στηρίξουν το αγαπημένο τους μοντέλο τηλεφωνώντας ή στέλνοντας sms. Οι γραμμές άνοιξαν την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι το τέλος του μεγάλου τελικού τη Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου.

Στα τελευταία μέτρα της διαγωνιστικής κούρσας, τα μοντέλα έχουν την υποστήριξη τόσο των κριτών και του coach τους, όσο και σημαντικών guests. To top model των ‘90s Βίκυ Κουλιανού αλλά και οι διαγωνιζόμενοι, που αποχώρισαν νωρίτερα από τον διαγωνισμό, θα δώσουν το δικό τους χρώμα στη δύσκολη διαδικασία του τελικού.

Η τελική βαθμολογία θα προβληθεί live, καθώς οι ιθύνοντες θέλουν να αποφύγουν τις διαρροές. Ο νικητής εκτός από τον τίτλο θα λάβει και ένα ποσό της τάξεως των 50 χιλιάδων ευρώ. Τα έπαθλα, όμως, δεν σταματούν εκεί. Ο πρώτος θα λάβει ακόμη ένα αυτοκίνητο Opel Mokka και  ένα κόσμημα και ρολόι αξίας 20 χιλιάδων ευρώ από το House of Jewels.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής;

Πολύ πριν ξεκινήσει ο διαγωνισμός σας είχαμε δώσει ότι το φαβορί είναι η Κυβέλη.

Μετά και τις πρώτες δοκιμασίες, και την εικόνα των τριών φιναλίστ, είναι σίγουρα το πολύ μεγάλο φαβορί να κατακτήσει την πρωτιά και να είναι η επόμενη Greece’sNextTopModel!

Η τηλεφωνική ψηφοφορία δεν μπορεί να αλλοιώσει την βαθμολογία, αφού και εκεί η Κυβέλη σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε είναι στην πρώτη θέση.

Την Δευτέρα θα απολαύσουμε το μεγάλο φινάλε και τον μεγάλο νικητή.

Η Κυβέλη είχε ξεκινήσει ως δεύτερο φαβορί πίσω από την Ειρήνη και θα τερματίσει τελικά στην πρώτη θέση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ