To GNTM 4 φτάνει στο τέλος του, καθώς έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού. Σ΄αυτόν παίρνουν μέρος η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Το πρώτο μέρος του τελικού έχει ήδη ολοκληρωθεί. Οι δοκιμασίες ήταν απαιτητικές, αλλά οι ιθύνοντες φρόντισαν να έχουν υψηλή αισθητική, καθώς πίσω από αυτές ήταν ο Δημήτρης Σκουλός. Οι […]

To GNTM 4 φτάνει στο τέλος του, καθώς έφτασε η ώρα του μεγάλου τελικού. Σ΄αυτόν παίρνουν μέρος η Κυβέλη Χατζηευστρατίου, ο Κωνσταντίνος Τσαγκάρης και η Όλγα Ντάλλα, οι οποίοι θα διεκδικήσουν τον τίτλο.

Το πρώτο μέρος του τελικού έχει ήδη ολοκληρωθεί. Οι δοκιμασίες ήταν απαιτητικές, αλλά οι ιθύνοντες φρόντισαν να έχουν υψηλή αισθητική, καθώς πίσω από αυτές ήταν ο Δημήτρης Σκουλός. Οι κριτές βαθμολόγησαν τους τρεις φιναλίστ, με την Κυβέλη να συγκεντρώνει τη μεγαλύτερη βαθμολογία (74 βαθμοί). Ακολούθησε ο Κωνσταντίνος με 70 και στην τρίτη θέση η Όλγα με 69.

Μια λαμπερή πασαρέλα και ένα διαφημιστικό teaser για premium ποτό, δοκιμασίες στις οποίες θα αναμετρηθούν οι top 3 λαμβάνοντας βαθμολογίες από τους κριτές.

Ο πρώτος θα λάβει ακόμη ένα αυτοκίνητο Opel Mokka και  ένα κόσμημα και ρολόι αξίας 20 χιλιάδων ευρώ από το House of Jewels.

Μετά και το concept της 3ης δοκιμασίας του μεγάλου τελικού η βαθμολογία:
Ξεκάθαρο προβάδισμα για την Κυβέλη.
Κυβέλη 113, Κωνσταντίνος 107, Όλγα 105.
Τα πήρε ο Κωνσταντίνος βλέποντας ότι η πρωτιά έχει πετάξει πλέον.
1

Μετά και το τελευταίο concept της 4ης δοκιμασίας τι αλλαγές είχαμε.

Η βαθμολογία της 4ης δοκιμασίας.

Κυβέλη: 10-10-9-9=38 Συνολικά151

Κωνσταντίνος: 10-9-10-10=39  Συνολικά 146

Όλγα: 10-10-10-9= 39  Συνολικά 144

Παραμένει πρώτη με διαφορά η Κυβέλη.

Τι θα πουν όμως και τα τηλεθεατόπουλα στην τηλεφωνική ψηφοφορία;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ