Ο Δημήτρης Σκουλός μίλησε για όλους και για όλα.

Ο Δημήτρης Σκουλός παραχώρησε συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη» την πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα. Ο διάσημος φωτογράφος που την νέα σεζόν δεν θα βρίσκεται στο νέο κύκλο του GNTM μίλησε για τη ζωή του, τη δουλειά του αλλά και το ριάλιτι μόδας.

«Ήθελε παραπάνω γυμνό από αυτό που μου επιτρέπει το μάτι μου, αλλά μάλλον μου το επικοινώνησε λάθος η εκπρόσωπος του περιοδικού. Έκαναν πίσω και δεν σταμάτησε η φωτογράφιση. Έρχεται ο πελάτης και μου λέει “θα μου κάνεις κι αυτό και θα πεις κι ένα τραγούδι”. Του απάντησα “φύγε γιατί θα σου φέρω τη μηχανή στο κεφάλι», είπε ο Δημήτρης Σκουλός για ένα παράξενο σκηνικό που έζησε σε φωτογράφιση.

«Φωτογράφιζα φίλους και πάντα φωτογράφιζα ανθρώπους, δεν μου άρεσε να φωτογραφίζω τοπία. Όταν φωτογράφιζα για γερμανικό περιοδικό, έβρεχε και εγώ έπρεπε να κάνω καλοκαιρινή μόδα.

Για ελληνικό περιοδικό, αντίστοιχα, πάλι έβρεχε σε μία φωτογράφιση μόδας, η στυλίστρια έκλαιγε και της είπα άφησε το πάνω μου. Μου είχε ζητήσει γνωστός έκδοτης παραπάνω γυμνό από αυτό που επιτρέπει το μάτι μου άλλα μάλλον μου το επικοινώνησε και λάθος η εκπρόσωπος του περιοδικού.

Είπα «μέχρι εδώ παιδιά». Η φωτογράφιση δεν σταμάτησε γιατί έκαναν πίσω», συμπλήρωσε διάσημος φωτογράφος.

«Έχω σταματήσει από δουλειά γιατί πελάτης μου είπε «θα μου κάνεις και αυτό στα ίδια χρήματα και θα πεις και ένα τραγούδι. Η απάντηση μου ήταν «Φύγε μη σου φέρω τη μηχανή στο κεφάλι. Όταν έκανα τεστ στα φώτα στον Λυκαβηττό για λογαριασμό ενός περιοδικού, ο επώνυμος που ήταν για το εξώφυλλο, ζήτησε να δει τα φώτα χωρίς να είναι στο κάδρο ο ίδιος, του είπα «εγώ δεν έρχομαι στις πρόβες, ακούω το cd που θα βγάλεις. Θες να έρχομαι και στις πρόβες; Του εξήγησα ότι τα τεστ τα δικά μου τα βλέπω εγώ και ο Θεός και του είπα «εσύ δεν είσαι ο Θεός». Δεν θέλω να συνεργαστώ ξανά μαζί του».

«Μου έχει τύχει να μου ζητήσει celebrity, photoshop σε βαθμό παραμόρφωσης. Είπα θα γίνει καρτούν στο τέλος», πρόσθεσε ο Δημήτρης Σκουλός.










Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για GNTM

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ