Η νέα σειρά του ΣΚΑΙ που έρχεται για να καθηλώσει.

Η νέα σειρά του ΣΚΑΙ που έρχεται για να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό ακούει στο όνομα “Γλυκάνισος”. Το πρώτος μέρος των γυρισμάτων του σίριαλ γυρίστηκε στην Λέσβο, στο νησί όπου δοκιμάστηκε πριν από λίγες ημέρες από τις φωτιές και μάλιστα ολοκληρώθηκε.

Μεταξύ άλλων πλάνα τραβήχτηκαν στην πρωτεύουσα του νησιού, Μυτιλήνη αλλά και στον παραδοσιακό και κοσμοπολίτικο Μόλυβο και στο γραφικό λιμάνι του Πλωμαρίου. Όπως επίσης και σε μια ποτοποιία, στην οποία παράγεται ένα από τα πιο φημισμένα ούζα της Ελλάδας.

Η σειρά “Γλυκάνισος” θα μας ξυπνήσει μνήμες μιας άλλη εποχής, μέσω του αγνού έρωτα ανάμεσα στον Στρατή και την Ραζάν, τον οποίο πραγματεύεται.

Όλοι οι συντελεστές του νέου σίριαλ του ΣΚΑΙ μετά την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους των γυρισμάτων θα βρεθούν ξανά άμεσα τη Λέσβο προκειμένου να συνεχίσουν τα γυρίσματα. Μη ξεχνάμε ότι το μεγαλύτερο μέρος της υπόθεσης εξελίσσεται στο νησί του βορειοανατολικού Αιγαίου.

Αναλυτικά οι ηθοποιοί και οι ρόλοι που θα δούμε στη σειρά “Γλυκάνισος”:

Γιώργος Παπαγεωργίου (Στρατής), Έλενα Πιερίδου (Ραζάν), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Τάνια Τρύπη (Ερμιόνη), Κώστας Αποστολάκης (Μενέλαος), Ευγενία Δημητροπούλου (Ελεάνα), Αιμιλιανός Σταματάκης (Έκτορας), Εύρη Σωφρωνιάδου (Φατιμέ), Χρήστος Κοντογιώργης (Καρίμ), Ραφίκα Σαουίς (Φάζια), Βασίλης Αθανασόπουλος (Άγγελος), Χάρης Ασημακόπουλος (Ευστρατίου), Αντρέας Κοντόπουλος (Θανάσης), Μαίρη Χήναρη (Σταθούλα), Αντώνης Γιαννακός (Ραφαήλ), Μπίλιω Μαρνέλη (Αλίκη), Αθηνά Αλεξοπούλου (Χρυσάνθη), Νίκος Κασάπης (Μιχάλης), Γιούλη Γεωργακοπούλου (Αναστασία), Βαγγέλης Στρατηγάκος (Νεφζάτ), Φώτης Κάραλης (Νικήτας), Άρτεμις Ιωαννίδη (Ανθή), Δημήτρης Αποστολόπουλος (Πωλ), Κωνσταντίνος Μουταφτσής (Μπίλι), Θαλασσινή Βοσταντζόγλου (Μαργαρίτα), Κώστας Ζωγραφόπουλος (Θόδωρος), Τάσος Καρλής (Χάρης)

Στον ρόλο της Αριάδνης, η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γλυκάνισος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ