Γλυκάνισος: Ο γάμος Έκτορα & Ανθής κρύβει εκπλήξεις! - Sports365.gr

Ο Γλυκάνισος φέρει την υπογραφή του Γιώργου Κυρίτση, ο οποίος έχει δώσει ήδη στο κοινό τα “Μυστικά της Εδέμ”.  Σκηνοθεσία Σταύρου Ποταμάρη, ο οποίος είχε υπογράψει την Οργή. Ενώ η Tanweer productions θα επιμεληθεί το τελικό αποτέλεσμα.

Στο αρχοντικό Δεμίρη, η Αναστασία τους ενημερώνει ότι η Ελεάνα επιτέθηκε άσχημα στον Αντρέα, τον έβρισε και είπε ότι θα υποστηρίξει τον Στρατή στο δικαστήριο, με την αλήθεια που της εκμυστηρεύτηκε ο αδελφός της πριν αυτοκτονήσει.

Λίγο αργότερα στο τηλέφωνο, η Ελεάνα ενημερώνει τον Αντρέα ότι το «θέατρο» που έπαιξε έπεισε τους Δεμίρηδες και του δίνει οδηγίες για το πώς θα τους αποσπάσει χρήματα με τον καλύτερο τρόπο. Παράλληλα, ο Στρατής πηγαίνει στον γάμο της Ραζάν να αφήσει το δώρο του και την αποχαιρετά με μάτια δακρυσμένα.

Στο νοσοκομείο, ο Άγγελος που σώθηκε από την έκρηξη είναι με τη Μαργαρίτα και τον οργισμένο Θανάση που τον προειδοποιεί για άλλη μια φορά να σταματήσουν να ανακατεύονται: «Σας είπα να μην ανακατευτείτε με τον Ευστρατίου! Βλέπετε τι έγινε! Δεν θα σας αφήσουν μέχρι να σας εξοντώσουν, μείνετε μακριά και δεν θα σας το πω ξανά», τους τονίζει.

Κι ενώ ο Στρατής, ο Ραφαήλ και η Αλίκη μαθαίνουν ότι ο Άγγελος και η Μαργαρίτα ανακάλυψαν παράνομο κύκλωμα διακίνησης προσφύγων, η Ραζάν δίνει το δώρο του Στρατή στη Φάζια, για να το κρύψει. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ο Πωλ βγαίνει με την Αναστασία που της ξεφεύγει ότι ο Άγγελος και η Μαργαρίτα ανακάλυψαν κύκλωμα.

Η Αλίκη φεύγει ξανά για την Αθήνα, όπου επισκέπτεται τη μητέρα της στη φυλακή. Οι μνήμες από την κακοποιητική συμπεριφορά του πατέρα της, στοιχειώνουν ακόμη τις δύο γυναίκες.

Στη Λέσβο, η Μαργαρίτα λέει στον Άγγελο ότι σκέφτεται να στείλει ανώνυμα στον εισαγγελέα επιστολή σχετικά με το κύκλωμα διακίνησης που δρα στο νησί: «Δεν θα αφήσω τον Ευστρατίου να συνεχίσει αυτές τις θηριωδίες που κάνει! Θα στείλω ανώνυμη καταγγελία στον εισαγγελέα και θα του αποκαλύψω όλα τα στοιχεία που έχουμε μαζέψει».

Παράλληλα, η Ραζάν συναντιέται με τον Στρατή για να τον ευχαριστήσει για το δώρο του, ενώ η Ανθή βρίσκει τον Νικήτα να κοιμάται μεθυσμένος και πληγώνεται. Στο ο μεταξύ, η Μαργαρίτα ανακαλύπτει τον λόγο που καταδικάστηκε η μητέρα της Αλίκης και το λέει στον Άγγελο. Η μέρα του γάμου της Ανθής με τον Έκτορα ξημερώνει, αλλά μια μεγάλη έκπληξη περιμένει τους πάντες στην εκκλησία.

Όλα τα νέα και τις εξελίξεις της σειράς Γλυκάνισος θα τα βρίσκεις καθημερινά εδώ.

Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Παπαγεωργίου (Στρατής), Έλενα Πιερίδου (Ραζάν), Κώστας Κόκλας (Φίλιππος), Τάνια Τρύπη (Ερμιόνη), Κώστας Αποστολάκης (Μενέλαος), Ευγενία Δημητροπούλου (Ελεάνα), Αιμιλιανός Σταματάκης (Έκτορας), Εύρη Σωφρωνιάδου (Φατιμέ), Χρήστος Κοντογιώργης (Καρίμ), Ραφίκα Σαουίς (Φάζια), Βασίλης Αθανασόπουλος (Άγγελος), Χάρης Ασημακόπουλος (Ευστρατίου), Αντρέας Κοντόπουλος (Θανάσης), Μαίρη Χήναρη (Σταθούλα), Αντώνης Γιαννακός (Ραφαήλ), Μπίλιω Μαρνέλη (Αλίκη), Αθηνά Αλεξοπούλου (Χρυσάνθη), Νίκος Κασάπης (Μιχάλης), Γιούλη Γεωργακοπούλου (Αναστασία), Βαγγέλης Στρατηγάκος (Νεφζάτ), Φώτης Κάραλης (Νικήτας), Άρτεμις Ιωαννίδη (Ανθή), Δημήτρης Αποστολόπουλος (Πωλ), Κωνσταντίνος Μουταφτσής (Μπίλι), Θαλασσινή Βοσταντζόγλου (Μαργαρίτα), Κώστας Ζωγραφόπουλος (Θόδωρος), Τάσος Καρλής (Χάρης)

Στο ρόλο της Αριάδνης, η Κάρμεν Ρουγγέρη.

Σενάριο: Γιώργος Κυρίτσης
Σκηνοθεσία: Σταύρος Ποταμάρης
Βασισμένο σε μια ιδέα της: Ρόζυ Ρήγα
Σεναριακή ομάδα: Στέλλα Βασιλαντωνάκη, Λίλιαν Δημητρακοπούλου, Μάρω Κακαβέλα, Τατιάνα Γκαραμπετιάν
Πρωτότυπη μουσική: Χρήστος Παπαδόπουλος
Production Design: Μιχάλης Σαμιώτης
Ενδυματολόγος: Μαρία Κοντοδήμα
Casting Director: Ready2cast, Σοφία Δημοπούλου, Φραγκίσκος Ξυδιανός
Μοντάζ: Χρήστος Μαρκάκης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Σάββας Χρυσοστόμου, Δημήτρης Λογοθέτης
Παραγωγοί: Διονύσης Σαμιώτης, Κατριάννα Παντέλη
Παραγωγή: Tanweer Productions

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γλυκάνισος

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ