Η Φάρμα 2 Spoiler: Μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να κρατά τη θέση του παρουσιαστή στη Φάρμα, ωστόσο θα υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα πίσω από τις κάμερες. Μια από αυτές θα είναι και η προσθήκη ενός γνωστού Έλληνα ηθοποιού. Τον γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπου ήταν ένας από τους κεντρικούς χαρακτήρες. […]

Η Φάρμα 2 Spoiler: Μπορεί ο Σάκης Τανιμανίδης να κρατά τη θέση του παρουσιαστή στη Φάρμα, ωστόσο θα υπάρξουν αλλαγές στα πρόσωπα πίσω από τις κάμερες. Μια από αυτές θα είναι και η προσθήκη ενός γνωστού Έλληνα ηθοποιού.

Τον γνωρίσαμε μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης», όπου ήταν ένας από τους κεντρικούς χαρακτήρες.

Ο λόγος για τον Στέργιο Νενέ, ο οποίος τα τελευταία χρόνια έχει πάρει άλλη στροφή στην καριέρα του. Πλέον έχει επιτελικό ρόλο πίσω από τις κάμερες σε projects όπως το MasterChef και η Φάρμα.

Όντας ένας εκ των δύο αρχισυντακτών του MasterChef αυτό το διάστημα, ένα ποσοστό της επιτυχίας του διαγωνισμού μαγειρικής οφείλεται και σε αυτόν.

Από φέτος όμως ο Στέργιος Νενές αλλάζει τηλεοπτικό «λιμάνι» και θα βρίσκεται σε αντίπαλο κανάλι. Στο ΑΝΤ1, όπου και τον γνωρίσαμε ως τον περίφημο Οινοχόος στο θρυλικό Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η Φάρμα 2 έρχεται τη καινούργια σεζόν και νέος της αρχισυντάκτης αναμένεται να είναι ο Στέργιος Νενές.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Φάρμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ