Η Φάρμα Spoiler (26/03): Συγκλονιστικό αναμένεται να είναι το σημερνό επεισόδιο της Φάρμα από τον Ant1 με πολύ μεγάλη ένταση, και περιμένουμε να δούμε τις επόμενες δοκιμασίες στο κτήμα. Αλλά στο κτήμα εκτός από ίντριγκες, αι μονομαχίες, έχουμε και ρόζ ιστορίες. Υπάρχουν αισθήματα, και όταν διασταυρωθούν, έχουμε θέμα. Όπως τώρα μεταξύ του Ντούπη και της Κυριακής. […]

Η Φάρμα Spoiler (26/03): Συγκλονιστικό αναμένεται να είναι το σημερνό επεισόδιο της Φάρμα από τον Ant1 με πολύ μεγάλη ένταση, και περιμένουμε να δούμε τις επόμενες δοκιμασίες στο κτήμα.

Αλλά στο κτήμα εκτός από ίντριγκες, αι μονομαχίες, έχουμε και ρόζ ιστορίες. Υπάρχουν αισθήματα, και όταν διασταυρωθούν, έχουμε θέμα.

Όπως τώρα μεταξύ του Ντούπη και της Κυριακής. Είναι κοντά τα παιδιά, και φαίνεται. Πόσο κοντά, όχι τόσο για να μιλάμε ότι είναι τελειωμένη η κατάσταση τους.

Αλλά είναι σε πολύ καλό δρόμο τα δυο τους. Αν δούμε προσεκτικά πως μιλάνε μεταξύ τους και τον τρόπο που κοιτάζει ό ένας τον άλλον φαίνεται, ότι κάτι υπάρχει στον αέρα.

Το κρατάμε και θα επιστρέψουμε για περισσότερα και πιο ζουμερά νέα. Αρκεί φυσικά να υπάρχουν. Μην μείνει στάσιμη η κατάσταση τους.

Ντουπη + Κυριακή Κατσογρεσάκη = ;

Αναμένουμε μεγάλες εξελίξεις σήμερα (26/03) 

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος βγαίνει από τα ρούχα του… και τα βαζει με τον Στράτο Τζώρτζογλου.

Η Μαρία Θωμά κάνει μια επιλογή που θα τρελάνει τον Ιατρόπουλο, αφού επιλέγει για αρχηγό τον Τζώρτζογλου

Δείτε το Trailer:

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Φάρμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ