Μια χαρά περνάει έξω από το κτήμα το ζευγαράκι της Φάρμας, και μάλιστα κάνουν και επίσημες εξόδους.

Ήλθον είδον και απήλθον η Αγγελική Ηλιάδη. Η Φάρμα 2 Spoiler, σας έχει όλο τα νέα για το ριάλιτι του ΑΝΤ1. Ούτε και στην δεύτερη φορά που μπήκε στο κτήμα κατάφερε να μείνει η γνωστή τραγουδίστρια. 

Και πως να γίνει αυτό, αφού από την μία το ατύχημα, και από την άλλη ο έρωτας της με τον Γρηγόρη, δεν την άφησαν.

Μια χαρά περνάει έξω από το κτήμα το ζευγαράκι της Φάρμας, και μάλιστα κάνουν και επίσημες εξόδους.

Όπως έκαναν και χθες το βράδυ 05/03 που Αγγελική, Γρηγόρης, αλλά παρέα τους και η κολλητή της, Σάσα Μπάστα, και βρέθηκαν για να διασκεδάσουν σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί και φυσικά το το μοιράστηκαν με τους followers τους.

Λέτε να την δούμε κουμπάρα την Μπάστα;

Πρόσφατα η Αγγελική Ηλιάδη είχε δηλώσει στο “Πρωινό” για τον Γρηγόρη:

«Ξεκίνησα ένα φλερτ με τον Γρηγόρη και είδατε αυτά που είδατε. Είμαστε μαζί με τον Γρηγόρη. Αυτά τα πράγματα έρχονται φυσικά. Πάντα υπήρχε κάτι με τον Γρηγόρη από την αρχή… Δεν ήμασταν άνετοι ο ένας με τον άλλον, ενώ με τα άλλα παιδιά ήμασταν χύμα. Οπότε το ένα έφερε το άλλο»

«Θέλουμε και οι δύο να το ζήσουμε, να προχωρήσουμε και να δούμε που θα μας πάει όλο αυτό. Είναι νωρίς ακόμα. Ο Γρηγόρης μένει στη Θεσσαλονίκη, αλλά θα μετακομίσει. Δεν μου αρέσουν οι αποστάσεις στις σχέσεις καθόλου. Δεν κάνουν καλό οι αποστάσεις. Τα παιδιά δεν τον γνωρίσαν, είναι ακόμα νωρίς. Τους έχω μιλήσει και τους έχω πει ότι είμαι καλά στα προσωπικά μου. Πέρα από την προσωπική μας σχέση, ο Γρηγόρης έχει επαγγελματικές προτάσεις στην Αθήνα, οπότε τα συνδυάζουμε και τα δύο μαζί».

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Showbiz

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Φάρμα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ