Έξαψη Spoiler (22/3): Μάθετε πρώτοι τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς με το αγαπημένο σας Έξαψη Spoiler. Μεγάλες ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν έρχονται στην «Έξαψη». Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA TV. Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με απίστευτες εξελίξεις μυστικά και προεκτάσεις, και είστε […]

Έξαψη Spoiler (22/3): Μάθετε πρώτοι τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς με το αγαπημένο σας Έξαψη Spoiler. Μεγάλες ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν έρχονται στην «Έξαψη». Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA TV.

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με απίστευτες εξελίξεις μυστικά και προεκτάσεις, και είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις παρέα με το sports365.gr

Έξαψη: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με απίστευτες εξελίξεις μυστικά και προεκτάσεις, και είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις παρέα με το sports365.gr

Δευτέρα – 22/03/21 – Επεισόδιο 34 [Έξαψη]

Τυχερός θα σταθεί ο Γιάννος έπειτα από το ατύχημά του. Θα δούμε ότι θα αναλάβει όλη την ευθύνη για την κόκα ο Κωστής, ενώ από την άλλη η Κλαίρη θα χάσει το παιδί.. Στα σχοινιά έχει φτάσει η σχέση της με τον Αλέξανδρο. Μία μεγάλη απογοήτευση θα δούμε ότι θα βιώσει η Ίριδα όταν θα μαθευτεί ότι η μητέρα της Βίκυς, είναι η Ζωή! Ο μεγάλος έρωτας του Τζώρτζη.

Η Τζόυ θα πειστεί από την Εβίτα να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στον Αλέξανδρο, ενώ ο στο Ναύπλιο θα φτάσει ο Ορφέας Σαμπάνης, ο μυστηριώδης άντρας που ακόμα δεν έχουμε μάθει πολλά για εκείνον.

Τέλος ένα test DNA θα φέρει στο φως έναν οικογενειακό δεσμό που θα φέρει αναταράξεις.

Έξαψη επεισόδια: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Αξιώτη – Έτσι ξυπνάει η Βίκυ από το κώμα - Τι θα γίνει

Τρίτη – 23/03/21 – Επεισόδιο 35 [Έξαψη]

Ο Σιαμπάνης μπαίνει επικεφαλής στη υπόθεση της Βίκυς, με την Μαρίνα να εκνευρίζεται μιας και απ’ ότι φαίνεται οι δύο τους είχαν ένα έντονο παρελθόν. Στο σπίτι της Κλαίρης ο Γιάννος θα ξυπνήσει δίχως να έχει καμία μνήμη στο κεφάλι του. Η Τζόυ μαζί με τον Αλέξανδρο θα ξανά ξεκινήσουν δίαυλο επικοινωνίας σαν πατέρας με κόρη εκ νέου. Η Βίκυ θα έχει προσκεκλημένο στην εκπομπή της τον Τζώρτζη.

Κλαίρη και Αλέξανδρος από κοινού κάνουν μία προσπάθεια ανάκαμψης, έπειτα από τα τελευταία στραβοπατήματα που είχαν. Μία επεισοδιακή συνάντηση θα υπάρξει ανάμεσα σε Βίκυ και Εβίτα.

Τέλος ο προσπαθεί ο Κωστής να πείσει τον Γιάννο ώστε να πάει στους Ανώνυμους Αλκοολικούς. 

Τετάρτη – 24/03/21 – Επεισόδιο 36 [Έξαψη]

Συγκλονιστικά θα είναι τα νέα σχετικά με τη πατρότητα της Τζόυ. Η Εβίτα θα δεχτεί επίθεση από τον Κωστή, με την πρώτη να τα έχει εντελώς χαμένα. Ακόμα μία φορά θα δούμε την Μαρίνα να είναι «βράχος» στο πλάι του Κωστή. 

Κλαίρη και Αλέξανδρος έχουν διαδοχικές εντάσεις που δεν λένε να σταματήσουν. Μία αναπάντεχη τροπή θα δούμε πως θα πάρει η συνέντευξη που θα πάρει η Βίκυ από τον Μηνά. Ενώ η Κλαίρη είχε ήδη προβλήματα θα υποστεί ακόμα ένα. η Μαργαρίτα Σταθάκου, θα βρεθεί μπροστά της στο παντοπωλείο της ώστε να την ταράξει κι άλλο. Τέλος την μεγαλύτερη κρίση που μπορεί να περάσει η σχέση τους θα περάσουν Αλέξανδρος και Εβίτα. Μία δοκιμασία που θα φέρει συγκλονιστικές εξελίξεις…

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Έξαψη

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ