Έξαψη Spoiler (31/05): Μάθετε πρώτοι τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς με το αγαπημένο σας Έξαψη Spoiler. Μεγάλες ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA TV. Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με απίστευτες εξελίξεις μυστικά και προεκτάσεις, και είστε πάντα ένα βήμα […]

Έξαψη Spoiler (31/05): Μάθετε πρώτοι τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς με το αγαπημένο σας Έξαψη Spoiler. Μεγάλες ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA TV.

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με απίστευτες εξελίξεις μυστικά και προεκτάσεις, και είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις παρέα με το sports365.gr

Έξαψη Spoiler: Ποιο τέλος θα έχει ο Θάνος;

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με απίστευτες εξελίξεις μυστικά και προεκτάσεις, και είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις παρέα με το sports365.gr

Ποιο τέλος θα έχει ο Θάνος, μετά την αποκάλυψη για τις απόπειρες δολοφονίας κατά της Βίκυς, που είδαμε στην Έξαψη; Βρήκαμε την απάντηση στο δημοσίευμα του yufly.com.

Κι όμως, ο δολοφόνος αποκαλύφθηκε, με τους τηλεθεατές να πέφτουν από τα σύννεφα. Ενώ όλοι πίστευαν πως θα είναι ένας από τους κεντρικούς χαρακτήρες, ο Θάνος ήρθε να κάνει την ανατροπή. Κι αυτό, γιατί κανείς δε τον είχε υποψιαστεί.

Ο μεγάλος του έρωτας για την Βίκυ, τον οδήγησε στα άκρα. Η εμμονή του, αλλά και η ευφυΐα του τον οδήγησαν στο να σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια την εξόντωσή της, προκαλώντας της την απόλυτη σύγχυση. Πολλοί θεωρήθηκαν ένοχοι, με τον ίδιο να τραβάει διαρκώς το σκοινί. Η στιγμή της μεγάλης λύτρωσης, όμως, έφτασε.

Πανικός και απόγνωση

Φαίνεται πως ο Θάνος θα ορίσει μόνος του το τέλος στην Έξαψη. Όλοι είναι πλέον σίγουροι πως αυτός κρύβεται πίσω από τα φρικτά αυτά εγκλήματα. Η Μαρίνα και ο Ορφέας προσπαθούν να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία, για να βγει το ένταλμα σύλληψης. Φυσικά, σε αυτό θα βοηθήσει αρκετά και ο Μηνάς.

Μόνο που ο Θάνος θα καταφέρει να βρεθεί για ακόμη μια φορά, ένα βήμα μπροστά. Θα ανακαλύψει πως όλοι έχουν στραφεί εναντίον του και πως είναι θέμα χρόνου να βρεθεί πίσω από την φυλακή. Έτσι, σύμφωνα με το TV24, θα δώσει τέλος στη ζωή του. Θα επιλέξει να αυτοκτονήσει, παρά να περάσει το υπόλοιπο της ζωής του φυλακισμένος.

Η αυτοκτονία του θα φέρει αναστάτωση, πανικό, αλλά και λύτρωση. Ο Θάνος, σε απόγνωση για το τί θα συμβεί, δίνει το δικό του τέλος στην Έξαψη. Μαζί με αυτό, έρχεται και το τέλος της ιστορίας μας. Όλα θα αλλάξουν για τους πρωταγωνιστές, την επόμενη μέρα. Η ισορροπία θα έρθει ξανά στο Ναύπλιο, αλλά και στην Αθήνα. Το σημαντικότερο; Η Βίκυ θα μπορεί να κοιμάται ήσυχη πια.

Τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (link) Sports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Έξαψη

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ