Μάθετε πρώτοι τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς με το αγαπημένο σας Spoiler. Μεγάλες ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν έρχονται στην «Έξαψη». Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA TV. Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με απίστευτες εξελίξεις μυστικά και προεκτάσεις, και είστε πάντα ένα βήμα μπροστά […]

Μάθετε πρώτοι τι πρόκειται να συμβεί στα επόμενα επεισόδιο της αγαπημένης σας σειράς με το αγαπημένο σας Spoiler. Μεγάλες ανατροπές και συγκλονιστικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν έρχονται στην «Έξαψη». Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00 στο MEGA TV.

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με απίστευτες εξελίξεις μυστικά και προεκτάσεις, και είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις παρέα με το sports365.gr

Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια

Πρόκειται για ένα ερωτικό δράμα με απίστευτες εξελίξεις μυστικά και προεκτάσεις, και είστε πάντα ένα βήμα μπροστά από τις εξελίξεις παρέα με το sports365.gr

ΕΞΑΨΗ 15/3/21 Επεισόδιο 31

Η Μαρίνα είναι άφαντη. Στην πυρκαγιά βρέθηκε μια σωρός, η οποία δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί. Ο φόβος εντείνεται καθώς υπάρχουν υπόνοιες και πιθανότητες να είναι της αγνοούμενης Μαρίνας.

Ένταση δημιουργείται μεταξύ του Μηνά και του Γιάννου, καθώς ο πρώτος τον κατηγορεί πως έκλεψε την κόκα απ’ την αγροικία, πριν καεί. Από την άλλη πλευρά, ο Αλέξανδρος προσπαθεί να έρθει κοντα με την ΤΖΟΥ, αλλά ο θυμός της δεν της αφήνει πολλά περιθώρια. Μια συνάντηση του Γιάννου και της Κλαίρης θα προκαλέσει έκρηξη συναισθημάτων.

Η Εβίτα ζητά από τον Αλέξανδρο να επιστρέψει στο σπίτι, ενώ έκπληξη προκαλεί μια απρόσμενη εγκυμοσύνη.

Έξαψη επεισόδια: Σφίγγει ο κλοιός γύρω από τον Αξιώτη – Έτσι ξυπνάει η Βίκυ από το κώμα - Τι θα γίνει

ΕΞΑΨΗ 16/3/21 Επεισόδιο 32

Αναστάτωση και ανατροπές θα προκαλέσουν τα νέα μαντάτα από την αναγνώριση της σωρού, που κάηκε στην πυρκαγιά. Ο Κωστής λυγίζει και ξεσπά τρέχοντας στην αγκαλιά της Μαρίνας.

Η Κλαίρη αισθάνεται αφόρητη πίεση και δεν μπορεί να το διαχειριστεί με τίποτα, ενώ το συναίσθημα της μοναξιάς την έχει κυριεύσει στον μέγιστο βαθμό. Η Τζόυ δεν δέχεται πολύ καλά την επιστροφή του Αλέξανδρου και αντιδρά άσχημα., ενώ η Εβίτα προσπαθεί να εξομαλύνει την κατάσταση. Ο Τζώρτζης ζητά από την Ίριδα να τον συγχωρέσει, ενώ η Βίκυ αρχίζει να αποζητά τη μητέρα της.

Η απόγνωση οδηγεί, το Γιάννο, σε ανεπιθύμητα αποτελέσματα.

ΕΞΑΨΗ 17/3/21 Επεισόδιο 33

Ο Κωστής εμφανώς συντετριμμένος προσπαθεί να συνειδητοποίησει τι άφησε πίσω η πυρκαγιά. Η Κλαίρη δεν μπορεί να διαχειριστεί την εγκυμοσύνη της και σκέφτεται να την τερματίσει.

Την ίδια στιγμή ο Αλέξανδρος επιστρέφει στην Αθήνα και μαθαίνει για την εγκυμοσύνη. Ο Τζώρτζης και η Ίριδα είναι σαν δύο ξένοι και υπάρχει μια σύγκρουση μεταξύ τους. Ο Κωστής φανερώνει στο Μηνά όλη την αλήθεια για την κόκα. Ο Γιάννος ξεσπάει στο αλκκόλ, ως τη μόνη σωτηρία του. Ο Τζώρτζης υπόσχεται στη Βίκυ πως θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του προκειμένου να βρει τη μητέρα της.

Η Κλαίρη  καταλήγει ξαφνικά στο νοσοκομείο.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Έξαψη

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ