Ελλάδα Έχεις Ταλέντο Spoiler:  Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» είναι έτοιμο να επιστρέψει στις οθόνες μας και πάλι. Όχι όμως όπως πολλοί το γνωρίζαμε. Όλοι ξέραμε ότι επί σειρά ετών ήταν μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ. Ε, λοιπόν αυτό άλλαξε και επιστρέφει μέσω του ΑΝΤ1. Ναι, σωστά βλέπετε. Δεν θα είναι όμως η μοναδική αλλαγή. Θα […]

Ελλάδα Έχεις Ταλέντο Spoiler:  Το «Ελλάδα Έχεις Ταλέντο» είναι έτοιμο να επιστρέψει στις οθόνες μας και πάλι. Όχι όμως όπως πολλοί το γνωρίζαμε. Όλοι ξέραμε ότι επί σειρά ετών ήταν μέσω της συχνότητας του ΣΚΑΙ. Ε, λοιπόν αυτό άλλαξε και επιστρέφει μέσω του ΑΝΤ1. Ναι, σωστά βλέπετε.

Δεν θα είναι όμως η μοναδική αλλαγή. Θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές και στην παρουσίαση. Τανιμανίδης, Μπεκατώρου και Λάτσιος δεν έχουν θέση κατά όπως φαίνεται.

Χυλόπιτα από τον Αρναόυτογλου

Η θέση του  Γρηγόρη Αρναούτογλου, φαινόταν δεδομένη μέχρι τώρα, αλλά οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν, και μάλιστα είναι στα μαχαίρια αυτήν την περίοδο.

Σας το είχαμε γράψει πριν δύο ημέρες και μόλις έσκασε η είδηση.

Ο παρουσιαστής απέρριψε την πρόταση του καναλιού, λέγοντας πως δεν θέλει καμιά εμπλοκή με το συγκεκριμένο ριάλιτι, αλλά απάντησε αρνητικά και σε άλλη πρόταση του ΑΝΤ1 για να παρουσιάσει το «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;».

Το κανάλι είναι στο τρέξιμο πλέον αφού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν μια σταθερή αξία…

Η νέα παρουσιάστρια

Τα ονόματα που ακούγονται για την θέση του παρουσιαστή είναι αρκετά, μπορεί να φτάνουν και τους 10 υποψήφιους, αλλά όπως μαθαίνουμε η θέση μάλλον έχει κλειδώσει και νικήτρια είναι γυναίκα.

Η Ελένη Τζαβαλιά κερδίζει την μάχη και θα την δούμε να παρουσιάζει το ριάλιτι από τον Σεπτάμβριο.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Elena Tsavalia (@elenatsavalia)

Στο κανάλι επιθυμούν ο Σάκης να να ξεκινήσει την δική του εκπομπή μαζί με τη Χριστίνα Μπόμπα. Το θέμα είναι, θα προλαβαίνει μαζί με το Ελλάδα Έχεις Ταλέντο;

Από την άλλη ο Σάκης είναι ο μόνος που έχει τόση καλή χημεία με τον Αρναούτουγλου, και αυτό πλέον χάθηκε αφού ο Αρναούτογλου δεν θα βρίσκεται στο ριάλιτι.

Όσον αφορά την Μαρία Μπεκατώρου, είναι παρελθόν, οπότε η θέση της ψάχνει ήδη αντικαταστάτη.

Τέλος ο Γιάννης Λάτσιος έκανε ραντεβού με τους υπευθύνους αλλά ουσιαστικά έριξε άκυρο στην πρόταση τους, αφού δεν αισθάνεται και πολύ ζεστός για να κάνει την επιστροφή του μέσα από την συγκεκριμένη εκπομπή.

Έρχεται ανανεωμένο με πρόσωπα έκπληξη

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ελλάδα Έχεις Ταλέντο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ