Υπομονή λίγες ημέρες, αφού αν κλείσει η συμφωνία θα μπορούμε να σας πούμε πολύ περισσότερα.

H τηλεοπτική σεζόν έφτασε στο τέλος της και τα κανάλια καταστρώνουν τα σχέδια τους για την νέα χρονιά! Ο ΣΚΑΪ συγκεκριμένα θέλει να ανεβάσει τα νούμερα τηλεθέασης στο ψυχαγωγικό κομμάτι.

Δεν φθάνει μόνο το Survivor και στο κανάλι του Φαλήρου ψάχνουν εκείνα τα project που θα καθηλώσουν το τηλεοπτικό κοινό. Το εγχείρημα του Big Brother δεν πέτυχε ούτε το 2020 αλλά ούτε το 2021. Οι υπεύθυνοι του προγράμματος, σύμφωνα με πληροφορίες έχουν βρει ένα ριάλιτι που θα ταράξει τα νερά της ελληνικής τηλεόρασης. Το «Love Island», που είναι πολύ γνωστό στο εξωτερικό έχει πολύ πικάντικα πλάνα ανάμεσα στους διαγωνιζόμενους. Ίσως τα τηλεθεατόπουλα να το αγαπήσουν περισσότερο…

Τι γίνεται όμως με το Big Brother;

Για το κανάλι του Αλαφούζου είναι δεδομένη η απόφαση να μην το ξαναβγάλουν στον αέρα. Τα δικαιώματα ανήκουν και για την επόμενη τηλεοπτική χρονιά στον ΣΚΑΙ. Άρα πώς θα το δούμε εμείς που γουστάρουμε Μεγάλο Αδελφό και παραδοσιακά ριάλιτι.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας ήδη υπάρχουν επαφές για να αγοραστούν τα δικαιώματα, και να προβληθεί από άλλο ανταγωνιστικό κανάλι που θέλει να μπει στα ριάλιτι. Καταλαβαίνετε νομίζουμε… Παραπάνω δεν μπορούμε να πούμε για το  όνομα, τουλάχιστον προς το παρόν. Εδώ όμως θα το μάθετε πρώτοι.

Το καλύτερο όμως είναι το επόμενο κανάλι που θα φιλοξενήσει το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού, έχει σκοπό να το αλλάξει δραστικά και δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα τελευταία δύο χρόνια. Θα έχει άλλα κόλπα και θα είναι πιο κοντά στο τηλεοπτικό κοινό. Ναι με LIVE STREAMING και με πολύ περίεργους κανόνες, που θα μας κάνουν να το λατρέψουμε ξανά.

Υπομονή λίγες ημέρες, αφού αν κλείσει η συμφωνία θα μπορούμε να σας πούμε πολύ περισσότερα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ