Το Ράδιο Αρβύλα σχολιάζει το γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ. Είχαμε εξελίξεις στο παιχνίδι του Big Brother. όχι μόνο για τις δηλώσεις της Άννας που έβγαλε στην σέντρα τον Νίκο για την εξάμηνη σχέση τους, πριν μπουν στο ριάλιτι. Απλά για την ιστορία. Άλλος Νίκος έξω, και μέσα στο σπίτι, ταπεινός και σεμνός.  Τα μαθαίνεται όλα […]

Το Ράδιο Αρβύλα σχολιάζει το γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ. Είχαμε εξελίξεις στο παιχνίδι του Big Brother. όχι μόνο για τις δηλώσεις της Άννας που έβγαλε στην σέντρα τον Νίκο για την εξάμηνη σχέση τους, πριν μπουν στο ριάλιτι. Απλά για την ιστορία. Άλλος Νίκος έξω, και μέσα στο σπίτι, ταπεινός και σεμνός. 

Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

Χαμός είχε γίνει τις τελευταίες ημέρες με το ροζ βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με ερωτικές στιγμές του Παναγιώτη με την Ανχελίτα.

Ο κακός χαμός φυσικά στο twitter που όλοι πνέουν μένεα κατά της παραγωγής. Μας αρέσει που δεν έβαλαν live streaming για να αποφύγουν τίποτα περίεργα και τα κάνουν μόνοι τους.

Το κανάλι έβγαλε ανακοίνωση και μας έστειλε όλους, αφού είπε ότι δεν έχει καμία ευθύνη.

Αλλά οι Ράδιο Αρβύλα δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν αναφορά στο θέμα. Πολύ σκληροί χαρακτηρισμοί για το ριαλιτι και το κανάλι, κάτι που προκάλεσαν την αντίδραση του ΣΚΑΙ.

«Όχι μόνο κάθονται στο κοντρόλ και βλέπουν τα παιδιά να κάνουν σεξ αλλά το καταγράφουν και το διαρρέουν και στο διαδίκτυο»

«Μπράβο στο κανάλι. Το μόνο ελπιδοφόρο είναι πως δεν το παρακολουθεί κανείς και μπράβο στους τηλεθεατές».

Οι παραπάνω είναι δηλώσεις του Αντώνη Κανάκη.

Νέα διαμάχη ξέσπασε μεταξύ της εκπομπής «Ράδιο Αρβύλα» και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Αρχικά ξεκίνησε με εξώδικο η νέα διαμάχη τους.

Υπάρχει πρόσφατο παρελθόν μεταξύ Ράδιο Αρβύλα και ΣΚΑΙ, αφού όλοι θυμόμαστε με τον επεισοδιακό τρόπο που έληξε η συνεργασία τους πριν δύο χρόνια.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ