Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, αρχίζει και φαίνεται το μεγάλο φινάλε του Big Brother. Mε πέντε παίχτες να κοιτάνε πλέον καθαρά τις 100 χιλιάδες ευρώπουλα. Σας εχουμε ενημερώσει ποιος κερδίζει το πρώτο αγώνισμα, αλλά και την χρυσή ασυλία και περνάει αεράτος στον μεγάλο τελικό. Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler. Αλλά ένα μεγάλο […]

Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, αρχίζει και φαίνεται το μεγάλο φινάλε του Big Brother. Mε πέντε παίχτες να κοιτάνε πλέον καθαρά τις 100 χιλιάδες ευρώπουλα.

Σας εχουμε ενημερώσει ποιος κερδίζει το πρώτο αγώνισμα, αλλά και την χρυσή ασυλία και περνάει αεράτος στον μεγάλο τελικό.

Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

Αλλά ένα μεγάλο νέο έσκασε σαν βόμβα και αφορά δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον περσινό νικητή του ριάλιτι. Ναι, για την Άννα Μαρία μίλησε, και ήταν φωτιά όσα είπε.

Μια δήλωση του στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου προκάλεσε πολλες αντιδράσεις.

Δήλωση που προκαλεί

Ουσιαστικά άφησε ξεκάθαρα να εννοηθεί ότι το ποιος παίχτης θα αποχωρήσει, δεν το αποφασίζει πάντα ο κόσμος.

Η κουβέντα ξεκίνησε για το θέμα που έχει δημιουργηθεί στο J2US μεταξύ Άννας Μαρίας και Χάρη Βαρθακούρη, αλλά και με τους κριτές.

Είπε λοιπόν ο αγαπημένος παρουσιαστής, ότι και την περσινή χρονιά η Άννα Μαρία τους είχε δημιουργήσει πολλα προβλήματα με την συμπεριφορά της.

Ήταν ιδιαίτερα εριστική και προκλητική.

Τι είπε λοιπόν:

“Πέρσι έκανα μία συνέντευξη μιας ώρας με την Αννα Μαρια Ψυχαρακη παίχτηκαν μόνο 5 λεπτά! Αυτό που είδατε στο Just the two of us με την Αννα Μαρια Ψυχαρακη και τον Χάρη Βαρθακούρη είναι ακριβώς αυτό που βλέπαμε όλοι εμείς στο big brother”

“Εγώ πέρσι τσακώθηκα με τον ΣΚΑΪ και η διαφωνία μας ήταν για την Άννα Μαρία. Εγώ έλεγα ότι πρέπει να φύγει για δικό της καλό, ενώ από την παραγωγή έλεγαν ότι η Άννα Μαρία πουλάει!”

Αλλά σε μας τους απέξω προκύπτουν σημαντικά ερωτήματα.

Πως θα μπορούσε να την διώξει;

Το κοινό δεν είναι ο μόνος κριτής με την τηλεφωνική ψηφοφορία;

Η παραγωγή θα,, μπορούσε να διώξει ένα παίχτη, μόνο σε πολύ ιδιαίτερες περιπτώσεις όπως είχε γίνει με τον Κρητικό, ή να παρουσιαστούν σοβαροί λόγοι υγείας.

Αλλιώς πως Κε Μικρούτσικε;

Να μαγειρέψουν την ψηφοφορία;

Είναι μέσα στις τακτικές της παραγωγής;

Απάντηση please!

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ