Big Brother 2 Trailer: Το γνωστό ριάλιτι παίζει στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. 15 παίχτες (1 έφυγε και 2 μπήκαν) που για 15 εβδομάδες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Είδαμε τις προσθήκες και όσο περνάει ο καιρός θα έχουν πολύ ζουμί όπως μαθαίνουμε. Διαλεχτές. Εξακολουθεί να μην τραβάει στην τηλεθέαση, […]

Big Brother 2 Trailer: Το γνωστό ριάλιτι παίζει στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. 15 παίχτες (1 έφυγε και 2 μπήκαν) που για 15 εβδομάδες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Είδαμε τις προσθήκες και όσο περνάει ο καιρός θα έχουν πολύ ζουμί όπως μαθαίνουμε. Διαλεχτές.

Εξακολουθεί να μην τραβάει στην τηλεθέαση, αλλά υπάρχει και το live streaming αν θέλουν να σώσουν την κατάσταση.

Οι παίχτες προσπαθούν να κερδίσουν με την συμπεριφορά τους το τηλεοπτικό κοινό. Ακόμα και ο πολύ καλός Ισίδωρος που συγκίνησε πολύ κόσμο την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

Νέα εβδομάδα στο σπίτι, η δεύτερη πλέον και περιμένουμε πιο σοβαρές καταστάσεις να ξεδιπλώνονται. Και μιλάμε για το επίπεδο των σχέσεων μεταξύ των παιχτών.

Φιλίες, λυκοφιλίες, και όλες αυτές οι ομορφιές.

Αλλά έχουμε αγώνισμα για την 2η αρχηγία του σπιτιού. Αρκετοί είναι αυτοί που γουστάρουν το αρχηγιλίκι στο σπίτι, και θα δούμε μεγάλη μάχη στην αρένα.

Η Μαίρη θα βγει “δύσκολη” περίπτωση για τον Στιβ

Ο Ισίδωρος και ο Παναγιώτης στο τέλος βλέπουμε να γίνονται και φίλοι…

Big Brother | Trailer | 06/09/2021

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ