Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, λιγοστεύουν οι παίχτες και έχουμε μπροστά μας μια καυτή εβδομάδα. Αλλά έχει αρχίσει να φαίνεται στο βάθος ο μεγάλος τελικός. Ο Νίκος και η Ευδοκία κάνουν δημόσιες σχέσεις με όλους. Ο Νάσος έκανε σεμινάριο στρατηγικής σε Ανχελίτα και Παναγιώτη. Τι πρέπει να κάνουν για να διώξουν την […]

Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, λιγοστεύουν οι παίχτες και έχουμε μπροστά μας μια καυτή εβδομάδα. Αλλά έχει αρχίσει να φαίνεται στο βάθος ο μεγάλος τελικός.

Ο Νίκος και η Ευδοκία κάνουν δημόσιες σχέσεις με όλους.

Ο Νάσος έκανε σεμινάριο στρατηγικής σε Ανχελίτα και Παναγιώτη. Τι πρέπει να κάνουν για να διώξουν την Μαίρη. Έχει σχέδιο. Για να το δούμε στην πράξη Νάσο.

Η Άννα κλασικά το έριξε στο κλάμα, αλλά μετά λίγο η Μαίρη και η Μαρία επανήλθε.

Αλλά στην ομαδική είχαμε τα ωραία. Ζευγάρια για φίλημα στο σπίτι.

Νίκος – ΄’Αννα

Πανος – Μαίρη

Ευδοκία – Ανχελίτα

Νάσος – Μαίρη

Ανχελιτα – Μαίρη

Το μπαλάκι στο στόμα και έφυγαν. Με περίεργα βλέμματα πάνω τους. Η Ευδοκία να κοιτάζει με μισό μάτι τον Νίκο με την Άννα, και η Ευδοκία μια από τα ίδια τον Πάνο με την Άννα. Βρήκε και κραγιόν στον λαιμό του. Που το βάζεις αυτό;

Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ