Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι ήρθε στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. 14 παίχτες που έγιναν 15 αλλά θα ξαναγίνουν 14; για 15 εβδομάδες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler. Μπαίνουμε μέρα με την μέρα περισσότερο στην ίντριγκα στο σπίτι. Κάνει ότι […]

Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι ήρθε στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. 14 παίχτες που έγιναν 15 αλλά θα ξαναγίνουν 14; για 15 εβδομάδες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

Μπαίνουμε μέρα με την μέρα περισσότερο στην ίντριγκα στο σπίτι. Κάνει ότι μπορεί και η παραγωγή μπας και δουν κανένα καλό νουμεράκι στην τηλεθέαση

Η Γιώτα χθες την έκανε και πριν είχε φύγει η Έλενα. Διπλό χτύπημα για τον Κωστή που πλέον αισθάνεται μόνος. Ο “κολλητός” του ο Στιβ σιγά σιγά τον κάνει πέρα, και όλα δείχνουν ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη για τον Κρητικό.

Η ψυχολογική του κατάσταση είναι οριακή, και βλέπει ότι δεν έχει πλέον ενδιαφέρον στο σπίτι. Με άλλους παίχτες δεν είχε και τόσο κοντινές σχέσεις και μόνο με την Μαίρη έχει ανοίξει επικοινωνία τελευταία. Αλλά επειδή όλα είναι και στρατηγική οι παίχτες πλέον κάνουν τις επιλογές τους, όχι με κριτήριο την όποια φιλία, αλλά κατά πόσο θα τους βοηθήσει στην δημοφιλία τους.

Λογικό τώρα στην μεγάλη του κόντρα με τον σταρ του σπιτιού Στιβ Μιλάτο να πηγαίνουν οι περισσότεροι με τον τρόπο τους πιο κοντά στον Στιβ.

Δύσκολα να μπορέσει να μείνει στο σπίτι, και θα σκεφτεί για πρώτη φορά σοβαρά να αποχωρήσει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ