Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, σε βραδιά αποχώρησης σήμερα, και ο λόγος περισσότερο στους παρουσιαστές και την σχολιάστρια του ριάλιτι. Φυσικά και στους προτεινόμενους παίχτες. 8 παίχτες στo σπίτι με αρχηγό την Μαρία. Ευδοκία, Άννα, Ανχελίτα, Νάσος, Μαίρη, Νίκος, Μαρία, Παναγιώτης. 5 προτεινόμενοι.  Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler. Απόψε έχουμε ένα ακόμα LIVE με πεντάδα φωτιά […]

Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, σε βραδιά αποχώρησης σήμερα, και ο λόγος περισσότερο στους παρουσιαστές και την σχολιάστρια του ριάλιτι. Φυσικά και στους προτεινόμενους παίχτες.

8 παίχτες στo σπίτι με αρχηγό την Μαρία. Ευδοκία, Άννα, ΑνχελίταΝάσος, Μαίρη, Νίκος, Μαρία, Παναγιώτης.

5 προτεινόμενοι. 

Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

Απόψε έχουμε ένα ακόμα LIVE με πεντάδα φωτιά και μια ακόμα αποχώρηση. Θα δικαιολογήσουν τα φαβορί την θέση τους, ή θα δούμε καμιά τρελή έκπληξη;

Καλεσμένοι οι Survivors, Χάρης Γιακουμάτος, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και ο δημοσιογράφος του Love It, Κωνσταντίνο Αρτσίτα, που ξέρει καλά από Κύπρο. Σύμπτωση, ή θα πάει να υποδεχτεί την Άννα;

Όπως ξέρουμε όλοι προτεινόμενοι πάνε στο δωμάτιο επικοινωνίας, και μιλάνε με τους παρουσιαστές και τους καλεσμένους στο στούντιο.

Όταν πήγε ο Νάσος εκδηλώθηκε αμέσως μόλις είδε την Καρολίνα από το survivor, και της είπε ότι ήταν η αγαπημένη του παίχτρια στο παιχνίδι επιβίωσης. Κάνοντας χαρακτηριστικά το σχήμα της καρδιάς.

Ο Γκουντάρας είπε πάνω στην κουβέντα ότι η Καρολίνα είναι ελεύθερη και την ρώτησε αν θα μπορούσε εκτός του παιχνιδιού να “κάνει” κάτι με τον Νάσο, και είπε ότι θα μπορούσε. Πετάχτηκε στο καπάκι ο Νάσος και είπε” δεν θα μπορούσα εγώ” δικαιολογώντας τα λόγια του ότι είναι σε σχέση. Φυσικά αρχικά η Καρολίνα έμεινε κάγκελο.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ