Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, έρχονται νέες εξελίξεις στο παιχνίδι του Big Brother. Λιγοστεύουν οι παίχτες και είχαμε μπροστά μας νέα αποχώρηση. Οι εντάσεις δεν λείπουν, αλλά ακόμα και στο δρόμο προς το φινάλε η τηλεθέαση, δεν λέει να πάρει την πάνω βόλτα. 7 παίχτες στo σπίτι με αρχηγό τον Νίκο που […]

Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, έρχονται νέες εξελίξεις στο παιχνίδι του Big Brother. Λιγοστεύουν οι παίχτες και είχαμε μπροστά μας νέα αποχώρηση. Οι εντάσεις δεν λείπουν, αλλά ακόμα και στο δρόμο προς το φινάλε η τηλεθέαση, δεν λέει να πάρει την πάνω βόλτα.

7 παίχτες στo σπίτι με αρχηγό τον Νίκο που ετοιμάζεται να παραδώσει στον επόμενο.

Ευδοκία, Άννα, ΑνχελίταΜαίρη, Νίκος, Μαρία, Παναγιώτης 

Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

Μπαίνουμε σε νέα εβδομάδα και το φινάλε είναι ακόμα πιο κοντά για τους παίχτες στο σπίτι.

Τα λάθη είναι απαγορευμένα πλέον και όλοι θα πάνε με 100% στρατηγική για να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Η παραδοσιακή κλίκα δεν υπάρχει πλέον και είναι ουσιαστικά το ζευγάρι του σπιτιού (το οριτζινάλε) και είναι σε μειονεκτική θέση, αφού απέναντι τους έχουν όλους τους άλλους. Η Ανχελίτα κρατάει υψηλά ποσοστά δημοφιλίας, αλλά όχι το ίδιο και ο Παναγιώτης. Η θέση της Panik είναι ξεκάθαρη. Στήριξη στην Ευδοκία μέχρι τέλους.

Μάλλον όχι όλους. Η Ευδοκία είναι κοντά τους πλέον και δεν δείχνει διατεθειμένη να τους ψηφίσει, και γενικότερα να πάει εναντίον τους.

Ο Νίκος όπως φάνηκε βαδίζει στον δικό του δρόμο και είναι κοντά με την Μαίρη και όσον αφορά την Ευδοκία, δεν φαίνεται ότι θα δούμε κάτι περισσότερο από ότι είδαμε. Δεν έχει σκοπό να κάνει το βήμα εντός του σπιτιού, και από την άλλη η Ευδοκία άνοιξε όλα τα χαρτιά της και εκδηλώθηκε, χωρίς να πάρει αυτό που περίμενε.

Πολύ καλύτερα τα πράγματα για Μαίρη και Άννα. Η Κύπρια έδειξε ότι απολαμβάνει και σε αυτό το ριαλιτι την στήριξη από τους Κύπριους, και είναι μεγάλη δύναμη, και η Μαίρη εξακολουθεί να παραμένει στην πρώτη τριάδα των πιο δημοφιλή παιχτών. Για την ακρίβειά 2η μετά τον Νίκο και τρίτη πέρασε η Ευδοκία.

Τέλος η Μαρία έχασε την μεγάλη δυναμική που είχε, ειδικά από την στιγμή που αποφάσισε να είναι ουδέτερη και ταυτίστηκε στο 100% με την Μαίρη και την Άννα.

Το Twitter αποφάσισε για τον επόμενο!

Αλλά τι λέει το Twitter για τον επόμενο που θα αποχωρήσει;

Είναι λίγο μπερδεμένοι όπως φαίνεται, αλλά στις προτιμήσεις τους παραμένει στην πρώτη θέση η Άννα.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ για το επόμενο Big Brother Spoiler.

Ποιος θα είναι ο επόμενος αρχηγός; Θα το μάθετε σε λίγες ώρες εδώ φυσικά.

https://twitter.com/megapsycho1/status/1461977978510974978

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ