Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, είμαστε πλέον σε τροχιά τελικού, και οι φιναλίστ είναι πανέτοιμοι. Ένας όμως την Παρασκευή θα μας χαιρετήσει. Ένας άλλος όμως θα περάσει απευθείας στον τελικό με την χρυσή ασυλία. Αλλά όπως πάντα πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει,  όχι μόνο τον νικητή του πρώτου αγωνίσματος, αλλά ποιος κερδίζει την ΧΡΥΣΗ ΑΣΥΛΙΑ. […]

Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, είμαστε πλέον σε τροχιά τελικού, και οι φιναλίστ είναι πανέτοιμοι. Ένας όμως την Παρασκευή θα μας χαιρετήσει. Ένας άλλος όμως θα περάσει απευθείας στον τελικό με την χρυσή ασυλία.

Αλλά όπως πάντα πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει,  όχι μόνο τον νικητή του πρώτου αγωνίσματος, αλλά ποιος κερδίζει την ΧΡΥΣΗ ΑΣΥΛΙΑ.

Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

Παναγιώτης – Ανχελίτα, Νίκος – Ευδοκία, Μαίρη 

Πριν πάμε στα δικά μας αυτό το twitt είναι ξεχωριστό και εύστοχο.

Χωρίς αρχηγούς και ψηφοφορίες προχωράμε. Κλείδωσε και το δωμάτιο αρχηγού. Η Μαρία συγκινήθηκε περισσότερο από όλους, αλλά το γαλακτομπούρεκο το τσάκισε.

Ευδοκία και Νίκος δείχνουν περισσότερο ότι είναι φουλ ερωτευμένοι. Οκ παιδιά, δεν έχουμε λόγο να μην σας πιστέψουμε, αλλά να σας δούμε έξω μόλις περάσει ένας μήνας, που και πως θα βρίσκεστε. Τα ίδια είχαμε πει και για το πιο παλαιό ζευγάρι του σπιτιού.

Όλοι δείχνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ο ένας πετάει κομπιμέντα στον άλλο, λες και είναι άλλοι άνθρωποι σε ένα παράλληλο σύμπαν. 100 χιλιάδες ευρώπουλα είναι αγαπητοί φίλοι.

Έτσι είναι το παιχνίδι. Αυτό μου μετράει για όλους είναι ΜΟΝΟ η ΝΙΚΗ.

Αλλά οι δικαστές που τα παρακολουθούν όλα έχουν βρει αυτόν που έχει διαπράξει τα περισσότερα “αδικήματα” και ήδη τον έχουν καταδικάσει.

Θα δει τον τελικό αλλά από το σπίτι του.

Για να δούμε ποιον έχουν στείλει αδιάβαστο.

Αν και τους βλέπουμε πολύ μπερδεμένους.

Πολύ Μαίρη και Ανχελίτα και ολίγη από Νίκο οι δικαστές.

Το δικό μας έρχεται σύντομα.

Μην ξεχνάτε ότι το Big Brother παίζει μπάλα στο γήπεδο του sports365.gr

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ