Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι ήρθε στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. 14 παίχτες ξεκίνησαν και 15 μας προέκυψαν, και για 15 εβδομάδες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Να περιμένουμε να δούμε τις προσθήκες γιατί είναι διαλεχτές. Θα φέρουν τα πάνω κάτω. Θα ταρακουνήσουν το σπίτι. Η ζωή στο […]

Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι ήρθε στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. 14 παίχτες ξεκίνησαν και 15 μας προέκυψαν, και για 15 εβδομάδες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Να περιμένουμε να δούμε τις προσθήκες γιατί είναι διαλεχτές. Θα φέρουν τα πάνω κάτω. Θα ταρακουνήσουν το σπίτι.

Η ζωή στο σπίτι αρχίζει να βρίσκει τους ρυθμούς της και οι παίχτες προσπαθούν να κερδίσουν με την συμπεριφορά τους το τηλεοπτικό κοινό.

Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

Η ξαφνική εμφάνιση του Ισίδωρου στο σπίτι ξάφνιασε τους παίχτες, αλλά και έφερε τα πάνω κάτω,

Μίλησε από ψυχής και πραγματικά συγκίνησε πολύ κόσμο. Μπράβο του. Που μίλησε έξω από τα δόντια. Αλλά καλό θα είναι να μην γίνει ο ηθικός και άμεμπτος γιατί είναι δύσκολος αυτός ο ρόλος. Ας είναι ο Ισίδωρος να τον κρίνουμε.

O Θέμης Κανέλλος ονόμασε με ποιον από τους φετινούς παίχτες, είχαν βρεθεί σπίτι του!

Είχε πει όπως θυμάστε ο πρώην παίχτης του ριάλιτι Θέμης Κανέλλος ότι με έναν παίχτη του φετινού Big Brother είχε σχέση. όχι δεν είπε για αυτόν, αλλά έριξε μια βόμβα.

Ο πολυσυζητημένος παίκτης του περσινού Big Brother, Θέμης Κανέλλος μίλησε για τον Ισίδωρο τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι σε λίγο καιρό θα αποκαλυφθεί η περσόνα του.

Στην εκπομπή  «Ποιος είναι πρωινιάτικα»  στην  Σοφία Μανουσακίδου αποκάλυψε ότι μια μέρα στο ξαφνικό ήρθε στο σπίτι του ο Ισίδωρος Δούνης και μάλιστα έκατσε μαζί τους για δύο ώρες. Ο σκοπός της επίσκεψης του ήταν να μάθει λεπτομέρειες και γενικά τα κόλπα του παιχνιδιού, και να μπει προετοιμασμένος.

«Στην ανάρτηση που έκανα πριν λίγες μέρες δεν είπα τον Ισίδωρο αλλά, ναι, τον Ισίδωρο ήξερα. Έρχεται τελοσπάντων στο σπίτι μου και καθόμαστε κυριολεκτικά δύο ώρες και μου μιλάει για το Big Brother. Αρχίζει και μου κάνει ερωτήσεις, μου λέει για στρατηγικές, με ρωτάει για σημεία που να μην ακούγονται ή να μην καταγράφουν οι κάμερες. Εγώ του τα έλεγα, δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή ότι θα χρησιμοποιήσει κάπως αυτές τις πληροφορίες.

Πιστεύω ότι εν τέλει θα φανεί από μόνος του. Ας μη μείνουν οι τηλεθεατές στα δικά μου λόγια. Θα φανεί. Είμαι 100% ότι σε λίγο καιρό θα αποκαλυφθεί αυτή η περσόνα. Εμένα δεν μου είχε πει τίποτα για τον Θεό. Δεν μου είχε πει τίποτα πως είχε πάει σε καμία Θεολογία, δεν μου είχε πει τίποτα από όλα αυτά. Επίσης, όταν ήρθε στο σπίτι μου, δεν είχε αυτή τη γλυκιά φωνή. Δεν μου μιλούσε έτσι»

Τελικά τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ