Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, λιγοστεύουν οι παίχτες και έχουμε μπροστά μας μια καυτή εβδομάδα. Αλλά έχει αρχίσει να φαίνεται στο βάθος ο μεγάλος τελικός. Στην ανοιχτή ψηφοφορία δεν είχαμε έκπληξη, αφού οι περισσότεροι ακόμα και ανοιχτά κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους. Καλό είναι όταν ψηφίζουν ανοιχτά  να λένε τους πραγματικούς […]

Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, λιγοστεύουν οι παίχτες και έχουμε μπροστά μας μια καυτή εβδομάδα. Αλλά έχει αρχίσει να φαίνεται στο βάθος ο μεγάλος τελικός.

Στην ανοιχτή ψηφοφορία δεν είχαμε έκπληξη, αφού οι περισσότεροι ακόμα και ανοιχτά κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους.

Καλό είναι όταν ψηφίζουν ανοιχτά  να λένε τους πραγματικούς λόγους που ψηφίζουν κάποιον κι όχι την ατάκα “δεν έχουμε έρθει κοντά”

Τελικά πρώτο τραπέζι πίστα στον τάκο  έκλεισε η Μαίρη.

Ποιοι θα ακολουθήσουν;

Δεν θα σας αφήναμε έτσι. Εδώ τα μαθαίνετε όλα πρώτοι και σωστά. Απλά τα πράγματα. Όλα τα ριάλιτι παίζουν δυνατά στο γήπεδο του sports365.gr.

Υποψήφιοι, βέτο και φαβορί για να αποχωρήσει!

Στο σπίτι σήμερα θα δούμε την ψηφοφορία που είναι και το πιο ενδιαφέρον θέμα της ημέρας.

Η Άννα αναλύει με την Μαίρη τα χθεσινά ψηφουλάκια, και να έχει τις διαφωνίες της. Για πιο θέμα, Μα φυσικά ότι έχει σχέση με τον Νίκο.

Η Μαρία ξεκαθάρισε σε Μαίρη και Άννα ότι να κερδίσει το βέτο, και είναι οι υποψήφιες δεν θα σώσει καμιά τους.

Η Μαίρη λίγο πιο κοντά με τον Νασό, η Ευδοκία συνεχίζει να προσπαθεί να πλησιάσει τον Νίκο, αλλά το αγόρι μας, είναι σε βαθύ ύπνο, ή δεν θέλει να κάνει το παραπάνω βήμα. Μην εκπλαγούμε όλοι μας στο τέλος και ο Νίκος αποδειχθεί αρχιστράτηγος στην στρατηγική.

Ρε Νίκο! Η Ευδοκία στην έπεσε, αλλά εσύ είσαι σε βαθύ ύπνο! (Vid)

Οι τελευταίες κινήσεις του να έρθει πιο κοντά με τους συμπαίχτες του. Να παίζει μεν μέχρι ένα σημείο με την Ευδοκία, και μετά να βάζει πάγο με τον τρόπο του. Αλλά και η σταθερότητα να δείχνει ότι εναντίον της παραδοσιακής κλίκας, άρα να κερδίζει έτσι τις εντυπώσεις, μας οδηγούν σε άλλες σκέψεις.

Μπορεί να είναι όντος το καλύτερο παιδί, αλλά ψύλλοι στα αυτιά μας μπήκανε…

Τα υπόλοιπα όπως τα αφήσαμε χθες. Νάσος και Ανχελίτα τα έχουν με την Μαίρη, και η Μαίρη με τον Παναγιώτη, και ο Νάσος την κλασική του μέθοδο. Εντός εκτός και επί τ αυτά. Ότι μας κάτσει δηλαδή.

Είναι όλοι τους μια ωραία ατμόσφαιρα.

Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ