Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι ήρθε στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. 14 παίχτες που έγιναν 15 αλλά θα ξαναγίνουν 14; για 15 εβδομάδες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler. Μπήκαμε στα βαθιά και ο Μεγάλος Αδελφός μετέτρεψε τον κήπο της πισίνας […]

Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι ήρθε στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. 14 παίχτες που έγιναν 15 αλλά θα ξαναγίνουν 14; για 15 εβδομάδες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

Μπήκαμε στα βαθιά και ο Μεγάλος Αδελφός μετέτρεψε τον κήπο της πισίνας σε γήπεδο τένις και τους έδωσε την νέα τους αποστολή. Μια ευκαιρία για να πάρουν χαρτζιλίκι τα παιδιά για εξτρά προμήθειες μην τους κόψει η πείνα στο σπίτι. Είναι και πολλά στόματα.

Η Εβδομαδιαία Αποστολή στο σπίτι

Πολύ συχνά κατά την διάρκεια της ημέρας ο Big θα φωνάζει στο ξαφνικό τους παίχτες να παίρνουν την θέση τους στο στο γκαζόν και με την ρακέτα να αποκρούουν τα μπαλάκια, αλλά και να προσπαθούν να τα βάζουν μέσα σε ένα συγκεκριμένο πλαίσιο.

Αυτό σημαίνει ότι όλο το 24ωρο θα πρέπει να είναι όλοι όρθιοι και ετοιμοπόλεμοι. Συνολικά όσοι παίχτες κληθούν να παίξουν τένις με το μηχάνημα του Μεγάλου Αδελφού θα πρέπει συνολικά να στείλουν το μπαλάκι στην σωστή θέση 50 φορές. Αν το καταφέρουν θα κερδίσουν 50 ευρώπουλα.

Πολλοί δοκίμασαν αλλά αυτός που ξεχώρισε για την χάρη και την μεγάλη τεχνική του ήταν ο Κωστής. Αλλά δυστυχώς για τους συμπαίχτες του στάθηκε άτυχος και αυτοτραυματίστηκε. Για διάστρεμμα έκαναν λόγο. Οπότε δεν θα προσπαθήσει ξανά σε αυτήν την αποστολή. Κρίμα γιατί είναι πραγματικός σόουμαν.

Απολαύστε τον Κωστή

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ