Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι ήρθε στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.Ο δεύτερος κύκλος μας κάνει παρέα καθημερινά, αλλά όπως φαίνεται μέχρι τώρα ο κόσμος δεν έχει αγκαλιάσει το ριάλιτι. Το Big Brother κάθε μέρα και χειρότερα στα νούμερα, και η παραγωγή δεν αισθάνεται καλά με αυτά που βλέπει στην τηλεθέαση. […]

Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι ήρθε στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ.Ο δεύτερος κύκλος μας κάνει παρέα καθημερινά, αλλά όπως φαίνεται μέχρι τώρα ο κόσμος δεν έχει αγκαλιάσει το ριάλιτι.

Το Big Brother κάθε μέρα και χειρότερα στα νούμερα, και η παραγωγή δεν αισθάνεται καλά με αυτά που βλέπει στην τηλεθέαση. Το ριάλιτι στην πρεμιέρα ήταν 22,4% στο σύνολο, την Δευτέρα 16,6%, την Τρίτη 15,6%. Τετάρτη έπιασε το 10,6%, Πέμπτη στο 15,4 και την Παρασκευή βραδιά του Live 13,4.

Μιλάμε για το χειρότερο ξεκίνημα που περίμεναν στην παραγωγή.

Μπήκε στην μάχη και η σειρά του Mega η Γη της Ελιάς που σάρωσε και ξεκινούν περισσότερες αξιόλογες σειρές, αλλά και τα υπόλοιπα, ριάλιτι.

Φυσικά πήραν μέτρα όπως σας τα είχαμε αποκαλύψει μέρες πριν εδώ.

Πολλές οι γκρίνιες από το τηλεοπτικό κοινό για τους χαρακτήρες του ριάλιτι, αλλά και από ανθρώπους που ξέρουν αρκετά καλά το ριάλιτι.

Όπως ο Χάρης Βαρθακούρης, που έστειλε το μεγάλο του καρφί στους ανθρώπους της παραγωγής.

Το σχόλιο του:

«Κακά τα ψέματα. Το περσινό κάστινγκ ήταν καταμακράν καλύτερο!

Υ.γ. Τι ωραία που είναι να το βλέπεις ανέμελα και χωρίς άγχος από το κρεβάτι σου. Υπάρχει έστω κι ένας που διαφωνεί;»

Big Brother 2 Spoiler

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ