Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι ήρθε στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. 14 παίχτες που έγιναν 15 αλλά θα ξαναγίνουν 14; για 15 εβδομάδες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler. Μπήκαμε στα βαθιά και είδαμε την πρώτη ψηφοφορία προς αποχώρηση. Και τους […]

Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι ήρθε στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. 14 παίχτες που έγιναν 15 αλλά θα ξαναγίνουν 14; για 15 εβδομάδες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

Μπήκαμε στα βαθιά και είδαμε την πρώτη ψηφοφορία προς αποχώρηση. Και τους τρεις υποψήφιους μετά από μια περίεργη διαδικασία με ανατροπές. Είδαμε και την αποχώρηση, και η ζωή συνεχίζεται.

Ευδοκία σε Ισίδωρο: Έκανες επίθεση σε ένα σπίτι που ήταν καλά

Όπως θυμάστε στο LIVE ζήτησε να φύγει οικειοθελώς η Γιώτα και να μείνει η Έλενα αλλά δεν το δέχτηκαν στην παραγωγή,

Από ότι είδαμε εξακολουθεί να επιμένει στην απόφαση της. Λογικά την κάλεσαν στο δωμάτιο του μεγάλου αδελφού και ο Big Brother της έδωσε προθεσμία 24 ωρών να πει την τελική της απόφαση.

Πόσο μπορεί να αλλάξει την απόφαση της στις επόμενες ώρες;

Η χοντράδα της Γιώτας – Έστειλε αδιάβαστη την Μαίρη!

Σε ένα πηγαδάκι εκεί που τα έλεγαν όμορφα, η Γιώτα έκανε αποκάλυψη στην Μαίρη.  Όταν μπήκε σπίτι, και αφού είχε δει όλους τους παίχτες δεν πίστευε ότι ήταν η μεγαλύτερη. Το είχε πει σε ένα συμπαίχτη της. Ομολόγησε στην Μαίρη ότι για αυτήν πήγαινε στο σχόλιο. Ότι μοιάζει πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της. ΤΟΜΠΟΛΑ για την Μαίρη, που με ελαφρά την έκανε από το παρεάκι και έπεσε σε βαθιά σκέψη.

Ότι χειρότερο μπορεί να ακούσει μια γυναίκα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ