Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι ήρθε στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. 14 παίχτες που έγιναν 15 αλλά θα ξαναγίνουν 14; για 15 εβδομάδες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler. Μπαίνουμε μέρα με την μέρα περισσότερο στην ίντριγκα στο σπίτι. Κάνει ότι […]

Big Brother 2 Spoiler: Το γνωστό ριάλιτι ήρθε στις οθόνες μας από την τηλεόραση του ΣΚΑΙ. 14 παίχτες που έγιναν 15 αλλά θα ξαναγίνουν 14; για 15 εβδομάδες θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

Μπαίνουμε μέρα με την μέρα περισσότερο στην ίντριγκα στο σπίτι. Κάνει ότι μπορεί και η παραγωγή μπας και δουν κανένα καλό νουμεράκι στην τηλεθέαση

Η Γιώτα από την πρώτη στιγμή έδειξε ότι δεν μπορεί τους συμπαίχτες της στο σπίτι. Δεν μπορούσε επίσης τον εγκλωβισμό μέσα στο σπίτι χωρίς να μπορεί να βγει έξω.

Στο LIVE ζήτησε να φύγει οικειοθελώς η Γιώτα και να μείνει η Έλενα αλλά δεν το δέχτηκαν στην παραγωγή,

Από ότι είδαμε εξακολουθεί να επιμένει στην απόφαση της. Λογικά την κάλεσαν στο δωμάτιο του μεγάλου αδελφού και ο Big Brother της έδωσε προθεσμία 24 ωρών να πει την τελική της απόφαση.

Πόσο μπορεί να αλλάξει την απόφαση της στις επόμενες ώρες;

Δεν θα αλλάξει την απόφαση της και θα την κάνει οριστικά. Φινίτο. Θα πάει να πάρει καθαρό αέρα.

Η Γιώτα αποχωρεί από το σπίτι του ΒΒ

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ