Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, έχουμε νέα δεδομένα στο σπίτι. Πολλές επαφές, νέες συμμαχίες στον ορίζοντα, και ο σώζων εαυτόν σωθήτω. Ρε Νίκο ξύπνα λίγο. Ας τον ύπνο. Η Ευδοκία εκδηλώθηκε, είπε και στον BIG το παράπονο της ότι ο Νίκος δεν καταλαβαίνει, του έκανε αφιέρωση, τα κόλπα της, αλλά αυτός τίποτα. […]

Big Brother 2 Spoiler: Στο γνωστό ριάλιτι του ΣΚΑΙ, έχουμε νέα δεδομένα στο σπίτι. Πολλές επαφές, νέες συμμαχίες στον ορίζοντα, και ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

Ρε Νίκο ξύπνα λίγο. Ας τον ύπνο. Η Ευδοκία εκδηλώθηκε, είπε και στον BIG το παράπονο της ότι ο Νίκος δεν καταλαβαίνει, του έκανε αφιέρωση, τα κόλπα της, αλλά αυτός τίποτα. Λες και είναι 20 χρόνια παντρεμένος μαζί της.

Να και κάτι που δεν ξέραμε.

Τα μαθαίνεται όλα με τα Big Brother Spoiler.

Ας πάρουμε μια ματιά από το σημερινό επεισόδιο.

Σαν να μην έφτανε ότι δεν έγινε το παραπάνω βήμα στο “παραλίγο ζευγαράκι” Νίκου και Ευδοκίας, σήμερα θα το πάνε σε άλλο επίπεδο. Θα αρπαχτούν σαν τα κοκόρια. Δεν έχει σημασία, γιαπί, και πως ξεκίνησε, αλλά ότι σφάζονται στο σαλόνι του σπιτιού, λες και είναι απλοί συμπαίχτες.

Αν και για να τα λέμε όλα σωστά, η αιτία του καυγά είναι ότι ο Νίκος ως αρχηγός καλείται να πάρει μία απόφαση που αφορά στο συγκεκριμένο αγώνισμα του βέτο, ωστόσο η Ευδοκία έχει αντίθετη άποψη.

Μόλις θα κερδίσει η Ανχελίτα το αγώνισμα και σώσει τον Παναγιώτη θα γίνει ο κακός χαμός μεταξύ τους.

Η Ευδοκία θα βγει ότι είχε δίκιο, και θα την πει άσχημα στον Νίκο που δεν την άκουσε. Προφανώς ο Νίκος ως αρχηγός κανονίζει την σειρά που αγωνίζονται οι παίχτες στην αρένα για το αγώνισμα του βέτο.  Ο Νίκος θα το παίξει αντικειμενικός, και δεν θα λάβει υπόψιν του το σχέδιο της Ευδοκίας.

Το αποτέλεσμα θα είναι η Ευδοκία να βρεθεί στον τάκο.

Η Ευδοκία κουράστηκε να βγαίνει τακο και τα έβαλε με το Νίκο γιατί δεν την άκουσε στο πως να μοιράσει τα ζευγάρια στο παιχνίδι.

Η μεταξύ τους ένταση γίνεται αντιληπτή από τους συγκατοίκους και όπως είναι αναμενόμενο σχολιάζεται από όλους.

Αν και μετά τον τσακωμό του, θα ομολογήσει, ότι το χειρίστηκε λάθος το όλο θέμα.

Μας κάνει εντύπωση φυσικά που η Ευδοκία είναι αγχωμένη, γιατί βγήκε στον τάκο. Λέτε να έμαθε ότι η δημοφιλία της έχει μια πτώση τον τελευταίο καιρό.

Τα Ευδοκόπουλα πάντως στο twitter την λένε στον Νίκο…

Κατά τα άλλα η χαρούμενη του σπιτιού (όσο μένει ακόμα μέσα) είναι η Άννα που είδε τον Νίκο να είναι στα μαχαιριά με την Ευδοκία. “Ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται”

Η ταυτόχρονη υποψηφιότητα της Μαίρης, της Άννας και της Μαρίας τις έχει στεναχωρήσει πολύ.

Ο Παναγιώτης και ο Νάσος βρίσκονται στην ίδια θέση ως υποψήφιοι όμως απόψε το αγώνισμα για το veto στο Big Brother μπορεί να ανατρέψει τα πάντα!

Όλα μέσα στο πρόγραμμα, είναι και οσο πλησιάζουμε στο μεγάλο φινάλε, θα έχουμε ακόμα πιο πολλες περίεργες καταστάσεις.

100.000 ευρώ περιμένουν τον νικητή. Ποια αισθήματα λέμε εμείς τώρα.

Μόνο στρατηγική αγαπητοί φίλοι. Ποιος έχει πάρει την καλύτερη θέση θα φανεί σε λίγο καιρό.

Ο νικητής θα είναι ένας. Οι υπόλοιποι θα δουν εκτός σπιτιού τα λάθη τους, και ποιος ξέρει. Στο επόμενο ριάλιτι θα είναι καλύτεροι.

Τι λέει ο κόσμος μέχρι τώρα;

Ρίξε και εσύ του ψηφουλάκι σου να δούμε που βρισκόμαστε για την Παρασκευή.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις για το αγαπημένο σας ριάλιτι ή αγαπημένη σειρά.  Αν είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ: (ΚΛΙΚ)

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Big Brother

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ